Τσουνάμι Xpημάτων για Παρθένους Κι άλλα 4 ζώδια: Φουλ Eξαιρετικά τα NEA από την Σμάpω Σωτηράκη

Τσουνάμι Xpημάτων για Παρθένους Κι άλλα 4 ζώδια: Φουλ Eξαιρετικά τα NEA από την Σμάpω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για διαπραγματεύσεις και άμεσες τακτοποιήσεις…

Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία: Επιδιώξεις, επαγγελματικά ανοίγματα

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για διαπραγματεύσεις και άμεσες τακτοποιήσεις. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην καριέρα, στις οικονομικές υποθέσεις και στις εργασιακές υποχρεώσεις. Προσοχή στο άγχος και στην εσωτερική ένταση, δεν θα πρέπει να υπερφορτωθεί το εργασιακό πρόγραμμα.

Αν οι ενέργειες είναι μεθοδικές και οργανωμένες θα τακτοποιηθούν εκκρεμότητες που δημιουργούν ανασφάλεια και στρες. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, να μιλήσουν με σαφήνεια και να ξεκαθαρίσουν τα επίμαχα ζητήματα. Όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα τηρηθούν.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία θετική όψη, φέρνει επαγγελματικά ανοίγματα, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν άμεσο και ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Θα υπάρξει δυνατότητα για προαγωγή και βελτίωση, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και σκεπτόμενες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες, θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε να δοθεί μία πιο προσωπική όψη.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή ενδεχομένως να έρθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα, θα πρέπει να δοθεί έμφαση στον τρόπο επικοινωνίας και γενικότερα στον τρόπο που θα διατυπωθούν οι απόψεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει ανοίγματα αισθηματικής φύσης, θα προκύψουν συναντήσεις και επαφές που θα ανανεώσουν τις σχέσεις. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ… via

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...