Άφωνη Η Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό Είναι Το Φάρμακο Στο Nοσοκομείο Που Της ‘ΧΑΛΟΥΣΕ’ Το Σχέδιο (Ρic)

0
1158

Άφωνη Η Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό Είναι Το Φάρμακο Στο Nοσοκομείο Που Της ‘ΧΑΛΟΥΣΕ’ Το Σχέδιο (Ρic)

Δεν το περίμενε να το βρουν.

Οι αναζητήσεις που έκανε η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο πριν αλλά και μετά από τον θάνατο της Τζωρτζίνας δίνουν απαντήσεις για το ποιες ήταν οι…

Δεν το περίμενε να το βρουν.

Mίλησε η νοσηλεύτρια που μπήκε τελευταία στο δωμάτιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Μου Το Ζώδιο Του Nα Σου Πω, ΠΩΣ Θα Toν Φέρεις «ΑΜEΣΩΣ» Κoντά Σου

Οι αναζητήσεις που έκανε η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο πριν αλλά και μετά από τον θάνατο της Τζωρτζίνας δίνουν απαντήσεις για το ποιες ήταν οι ουσίες που αναζητούσε αλλά και την σχέση τους με την κεταμίνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα ερωτήματα είναι πολλά. Γιατί έψαχνε μόνο τη σχέση -αυτού του φαρμάκου και κεταμίνης- δεδομένου ότι στο νοσοκομείο το παιδί έπαιρνε και άλλα φάρμακα καθώς και γιατί ήθελε να μαθαίνει κάθε ουσία στην επιστημονική της ορολογία που έπαιρνε το παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εικόvες Ντροπής Στα Μνήματα Ίριδας & Μαλένας: Η Μητέρα & Η Αδερφή Της Πισπιρίγκου «Άδειασαν» Τους Τάφους (Ρics)

Η δόση της κεταμίνης ήταν υπερβολικά μεγάλη

Συγκεκριμένα η φαινοβαρβιτάλη, ένα αντι-ελιπιτικό φάρμακο, που λάμβανε η Τζωρτζίνα τις δύο τελευταίες ημέρες της ζωής της στο Αγλαΐα Κυριακού, χαλούσε τα σχέδια που είχε πλάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφορικά με την κεταμίνη. Και αυτό γιατί είναι το φάρμακο που ουσιαστικά μειώνει τη δράση της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Εξάγωνο Eρμή-Ποσειδώνα Αύριο Φέρvει Αvατροπές! Λένε «ΑΝΤΙΟ» Στην Μοναξιά Αυτά Τα 3 Ζώδια

«Όταν κάποιος λαμβάνει φαινοβαρβιτάλη αυξάνει την ταχύτητα μεταβολισμού της κεταμίνης. Αυτό σημαίνει ότι η διάρκεια της δράσης της κεταμίνης μειώνεται», αναφέρει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

«Η καταστολή του καρδιακού ρυθμού για να προκαλέσει μια έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλο, θέλεις να διαρκέσει αρκετά. Άρα, θα πρέπει να υπολογίσεις ότι η κεταμίνη, που θα δώσεις, θα μεταβολιστεί πολύ πιο γρήγορα, οπότε πρέπει να προσαρμόσεις και τη δοσολογία», τονίζει χαρακτηριστικά.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου την ημέρα που έγινε η σύλληψη αναζητά το διαδίκτυο

τα ακόλουθα: «κεταμίνη» – «κεταμίνη φαινοβαρβυτάλη» – «υδροχλωρική κεταμίνη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Λiγο Μετά Το Φό..»: Το Ντοκουμέντο Με Το Λάθος Της Πισπιρίγκου Που Την ΣΤΕΛNΕΙ Για Πάντα Φυλακή (Ρics)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star τα ερωτήματα είναι πολλά. Γιατί έψαχνε μόνο τη σχέση φαινορβαρβυτάλης και κεταμίνης δεδομένου ότι στο νοσοκομείο το παιδί έπαιρνε και άλλα φάρμακα καθώς και γιατί ήθελε να μαθαίνει κάθε ουσία στην επιστημονική της ορολογία που έπαιρνε το παιδί.

Η νοσηλεύτρια που μπήκε τελευταία στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας είπε στις αρχές: «Ξαναμπήκα στον θάλαμο της Τζωρτζίνας περίπου στις 13:30 για να βγάλω τη φαινοβαρβιτάλη, η χορήγηση της οποίας είχε ολοκληρωθεί .Μετά τις 13:30, ξαναμπήκα στις 14:30, που έκανε το επεισόδιο»

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης κατέθεσε ότι η δόση της κεταμίνης στο παιδί ήταν υπερβολικά μεγάλη. Γιατί, όμως, δόθηκε τόσο μεγάλη δόση;

«Εγώ θεωρώ ότι δόθηκε για να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα, αν φυσικά δόθηκε από την ίδια. Σε τέτοια δοσολογία, όμως, όπως προκύπτουν τα δεδομένα, δεν μπορεί να δόθηκε από κάποιον άλλον. Δόθηκε για να προκαλέσει σίγουρα τον θάνατο», εξηγεί ο κ. Γαλεντέρης.

Έτσι οι αρχές φέρεται να έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προμηθευτεί την κεταμίνη προτού εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο Αγλαΐα Κυριακού…πηγη

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...