Αισθηματικές Πpoβλέψεις Tης Πέμπτης! Παλιά Eρwτικά Πάθη «ΧΤΥΠOYN» Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

0
27224
Advertisments

Αισθηματικές Πpoβλέψεις Tης Πέμπτης! Παλιά Eρwτικά Πάθη «ΧΤΥΠOYN» Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης;

Mε τo εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα σήμερα, έρχονται ξαφνικές συναντήσεις. Απρόσμενες και μοιραίες καταστάσεις uα ταράξουν τα εpwτικά νερά…

Μία δυναμική ημέρα ξεκινά και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς ώστε να κλείσεις

προς όφελός σου τα ζητήματα που έχεις σε εκκρεμότητα. Σήμερα το «δε μπορώ» δεν θα βρίσκεται στο λεξιλόγιό σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Μου Tο Ζώδιο Σoυ Nα Σου Πω, Πότε Θα Σoυ «XΤYΠHΣEI» Tη Πόρτα ο Mεγάλoς Έρwτας

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης 08/02/2024

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, διορατικές οι ικανότητες σας. Η σημερινή μέρα θα σας φέρει ευχάριστες εξελίξεις, σήμερα θα έχετε απρόοπτες συναντήσεις, θερμό ραντεβού θα έχει κατάληξη ερωτική ένωσης.

Η επαφή που θα έχετε με πρώην εpwτικό σας ταίρι θα ανοίξει πορεία επανένωσης, ξεκάθαρα και αποκαλυπτικά λόγια θα ανανεώσουν τα αισθήματα σας. Πρόταση διασκέδασης θα ανοίξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις να λύσετε παρεξηγήσεις, να απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις ή σχέσεις .

Σήμερα θα τα βρείτε με παλιό εpwτικό σας ταίρι, θα υπάρξει μεταξύ σας ξαφνική μη αναμενόμενη συνάντηση, που θα κλείσει με ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε νέα γνωριμία, θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο, που δεν θα έχετε κανέναν λόγο να αδιαφορήσετε στο ενδιαφέρον του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου Για Τρίγωvο Αφροδiτης-Ουpανού! Kαpμικές Συvαντήσεις & Νέοι «ΔΥΝΑΤ0Ι» Έρwτες Για 3 Ζώδια

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα στις ερωτικές σας συναντήσεις θα προκύψουν ουσιαστικά και οριστικά ξεκαθαρίσματα. Παλιό ερωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, οι εξομολογήσεις που θα ακουστούν θα σας πείσουν πως αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Εκτιμήστε τη θερμή και ειλικρινή συμπεριφορά του, στη στάση του δεν θα υπάρξει υποκρισία. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα έχετε τη δυνατότητα νέας ερωτικής αρχής!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα ακούσετε ευχάριστα λόγια που μάλλον δεν θα τα περιμένετε. Ραντεβού θα σας ζητήσει πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας , με τις πράξεις και τα λόγια του θα ανοίξει προοπτική σταθερής εpwτικής σχέσης.

Σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, με σιγουριά σας λέω πως δεν θα απογοητευτείτε. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι ετοιμαστείτε, θα υπάρξουν απρόοπτες εκπλήξεις. Αν επιθυμείτε νέα γνωριμία τώρα θα εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τετράγωvο Σελήvης-Ποσειδώvα ‘HPΘΕ’ Να Kάψει Καpδιές! Νέοι «ΞΑΦΝΙKOI» Έρwτες Για Tαύρους & Ακόμη 4 Ζώδια

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα σας εξοπλίσει με διαίσθηση, σήμερα το προαίσθημα που θα νιώθετε θα είναι θετικό και θα βγει αληθινό. Ένα ιδιαιτέρως θερμό τηλεφώνημα και μια ξαφνική εpwτική συνάντηση, θα ανεβάσουν για τα καλά την διάθεση σας.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε εσώψυχες εξομολογήσεις που θα ανανεώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Σήμερα θα απαλλαγείτε από τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, θα πάρετε τα πάνω σας και με ενθουσιασμό θα προχωρήσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να ξεφύγετε από οτιδήποτε σας προκαλεί άγχος ή δυσανασχέτηση. Οι κινήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, στην επικοινωνία σας θα είστε εκδηλωτικοί και αυθόρμητοι.

Θα υπάρξουν συναντήσεις που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σας, ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο εpwτικού ενδιαφέροντος θα ανανεώσει τη διάθεση σας. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, στο χέρι σας θα είναι η επανένωση σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Σελήvη Φεβρουαpiου ΦEPΝΕΙ Δpάματα! Σκληpά Λόγια, «PΗΞEIΣ» & Xωρισμoi Γι’ Aυτά Τα Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα ευχάριστες αναμνήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, αυτή τη φορά θα εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων. Δεν θα έχετε καμία διάθεση να απομονωθείτε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας, με το ταίρι σας θα είστε συζητήσιμοι και αποκαλυπτικοί.

Εσείς που είστε άνευ σχέσης, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που ήδη το γνωρίζετε, θα δώσει ερωτική έκταση στις επαφές σας, η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού θέρμης εξέλιξης!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, διαισθαντικές θα είναι οι ικανότητες σας, το ένστικτο σας θα αποδειχτεί απολύτως σωστό. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, οικειότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, στοιχεία που θα φέρουν κοντά σας πρόσωπο  που καλό θα είναι να μην το χάσετε.

Σήμερα θα υπάρξει δυνατότητα καινούργιας γνωριμίας, εσείς που θέλετε να προχωρήσετε τη ζωή σας διαγράφοντας το παρελθόν, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, συναισθηματική και αισιόδοξη θα είναι η στάση σας. Η ανάγκη σας για ηρεμία θα περιορίσει τις αρνητικές σας αντιδράσεις, σήμερα θα προσεγγίσετε το εpwτικό σας ταίρι με διαλλακτικότητα και διάθεση για αρμονία.

Η αποφασιστικότητα σας να βγείτε από την ερωτική μοναχικότητα θα σας κάνει προσιτούς στα καινούργια πρόσωπα. Εσείς που είστε σε αναζήτηση σχέσης, θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που οι μεταξύ σας επαφές θα έχουν εpwτική εξέλιξη!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ψυχικές αποδράσεις, συνειδητά θα αφεθείτε σε ονειροπολήσεις, ρομαντικές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις. Η θέληση σας να εκφραστείτε με αισθησιασμό,

θα κινήσει εpwτικά νήματα ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που ως τώρα δεν είχε τολμήσει να αποκαλύψει την έλξη που νιώθει για εσάς. Αποκαλυπτική συζήτηση ερωτικού περιεχομένου θα ανοίξει καινούργια εpwτική δίοδο, καταφθάνει έναρξη σταθερής σχέσης.

Υδροχόος 

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα είστε διορατικοί, η διαίσθηση σας θα είναι έντονη. Η κρίση σας θα είναι πολύ σωστή, οι ερωτικές σας επιλογές, σε βάθος χρόνου, θα αποδειχτούν σοφές.

Η ανάγκη σας για ερωτική ανανέωση θα σας οδηγήσει σε πράξεις απελευθερωμένες, θα καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που θα προσγειώσετε, είτε επρόκειτο για παλιό ερωτικό ταίρι, είτε για καινούργια γνωριμία. Η γοητεία και η ελκυστικότητα σας θα είναι έντονη!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, έντονη και σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, οι σκέψεις σας θα είναι θετικές, απελευθερωμένες ίσως και κάπως ασυνήθιστες. Σε περίπτωση που θέλετε να επανασυνδεθείτε με άτομο από το παρελθόν, κάντε το απαιτούμενο βήμα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανένωσης.

Εpwτικές και ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα μια ευχάριστη συνάντηση θα καταλήξει σε ξεκίνημα καινούργιας εpwτικής σχέσης. Πρόσωπο που ως τώρα το βλέπατε φιλικά, θα σας κάνει να αλλάξετε οπτική γωνία…..

Advertisments