Χωρισμός Για Δέσποινα Βανδή: Την «AΦΗΣΕ» Στα Σκαλιά Της Εκκλησίας Ο Βασίλης Μπισμπίκης (Ρics)

0
344

Χωρισμός Για Δέσποινα Βανδή: Την «AΦΗΣΕ» Στα Σκαλιά Της Εκκλησίας Ο Βασίλης Μπισμπίκης (Ρics)

Δεν το περίμενε αυτό η Δέσποινα Βανδή.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονταν να ανέβουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, λίγους μόνο μήνες μετά την «επισημοποίηση» της σχέσης τους. Το νυφικό που τόσο λαχταρούσε να φορέσει…

Δεν το περίμενε αυτό η Δέσποινα Βανδή.

Το νυφικό θα μείνει κρεμασμένο στην ντουλάπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Όμορφη & ΧΩΡΙΣ Μάσκα: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ΜΑΣ Δείχvει Πρώτη Φορά Το Πρόσωπο Της Μετά Την Επίθεση Με Βιτριόλι (Pics)

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονταν να ανέβουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, λίγους μόνο μήνες μετά την «επισημοποίηση» της σχέσης τους.

Ωστόσο, μια τρομερή αποκάλυψη φέρνει στο φως το περιοδικό YES σχετικά με την σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πάτρα- Δεν Κατάφερε Να Το Aποφύγει! Έγινε ΑΥΤΟ Που Φοβόταν Ο Μάνος Δασκαλάκης (Ρics)

«Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελά»

«Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελά» λέει μια παλιά παροιμία και όπως φαίνεται ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έμειvαν ‘ΚΟΚΚΑΛΟ’ Οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι: Η Παράλογη «AΠΑΙΤΗΣΗ» Της Πισπιρίγκου Μέσα Απ’ Τον Κορυδαλλό (Ρic)

Το νυφικό που τόσο λαχταρούσε να φορέσει, θα μείνει κρεμασμένο στην ντουλάπα. Τι και αν οι πιο καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας έριξαν στα πόδια της Δέσποινας Βανδή μερικά από τα καλύτερα φορέματά τους γι’ αυτήν την τόσο ξεχωριστή ημέρα στη ζωή κάθε γυναίκας. Ωστόσο τσάμπα..

Κι αυτό γιατί ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν θέλει να παντρευτεί ξανά και εξήγησε το σκεπτικό του. Μάλιστα στην απόφαση αυτή έπαιξε ρόλο και ο… πόλεμος στην Ουκρανία, αφού η ακρίβεια έχει εκτοξευτεί και δεν χρειάζεται να κάνουν τρελά έξοδο απλά για να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα ΜΑΣ Προειδοποιεί: Mέσα Στο Πάσχα «Σκάvε» Xαρμόσυνα NEA Για Καρκίνους, Ζυγούς & Για…

Δείτε το εξώφυλλο του YES που κυκλοφορεί:

 

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...