Έμειvαν ‘ΚΟΚΚΑΛΟ’ Οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι: Η Παράλογη «AΠΑΙΤΗΣΗ» Της Πισπιρίγκου Μέσα Απ’ Τον Κορυδαλλό (Ρic)

0
400

Έμειvαν ‘ΚΟΚΚΑΛΟ’ Οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι: Η Παράλογη «AΠΑΙΤΗΣΗ» Της Πισπιρίγκου Μέσα Απ’ Τον Κορυδαλλό (Ρic)

Απίστευτα όσα έγιναν γνωστά.

Η οργή της κοινής γνώμης παραμένει τεράστια, αλλά η Πισπιρίγκου παραμένει… στον κόσμο της. Και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι απαιτήσεις της γίνονται όλο και πιο εξοργιστικές. Τη μία φωνάζει πως…

Απίστευτα όσα έγιναν γνωστά.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δεν προαυλίζεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Πρoβλέψεις Της Παρασκευής! Παλιές Aγάπες «ΞΥΠΝΟΥΝ» Αναμνήσεις Σε 4 Ζώδια

Η οργή της κοινής γνώμης παραμένει τεράστια, αλλά η Πισπιρίγκου παραμένει… στον κόσμο της. Και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι απαιτήσεις της γίνονται όλο και πιο εξοργιστικές.

Τη μία φωνάζει πως είναι αθώα, την άλλη συμπεριφέρεται με τρόπο που υποδηλώνει ότι δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όλα τα στοιχεία δείχνουν πως εκείνη έχει διαπράξει τόσο τη δολοφονία της Τζωρτζίνας -για την οποία ήδη κατηγορείται- όσο και των έτερων δύο παιδιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα ΜΑΣ Προειδοποιεί: Mέσα Στο Πάσχα «Σκάvε» Xαρμόσυνα NEA Για Καρκίνους, Ζυγούς & Για…

H παράλογη απαίτηση μέσα από το κελί

Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA από την Ανθή Βούλγαρη, η Πισπιρίγκου φέρεται να έχει ζητήσει από τους αστυνομικούς να της φέρουν… τσουρέκι, σαν να θέλει να ακολουθήσει τα πασχαλινά έθιμα, λες και όλα κυλούν φυσιολογικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Όμορφη & ΧΩΡΙΣ Μάσκα: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ΜΑΣ Δείχvει Πρώτη Φορά Το Πρόσωπο Της Μετά Την Επίθεση Με Βιτριόλι (Pics)

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δεν προαυλίζεται, αλλά επικοινωνεί τηλεφωνικά με τη μητέρα και την αδερφή της κατά βάση.

Κι από την άλλη, έχει να αντιμετωπίσει το σοκ από τις πληροφορίες που θέλουν τον Μάνο Δασκαλάκη να ζητά τεστ DNA για την Ίριδα και τη Μαλένα, υπονοώντας πως δεν είναι δικά του παιδιά, αλλά του ανθρώπου με τον οποίο η Πισπιρίγκου φέρεται να είχε παράλληλη σχέση για ένα διάστημα.

Τέλος, η κατηγορούμενη έχει αναφέρει στις αρχές πως ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ένα κρυφό email, το οποίο μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την δική του συμμετοχή στην υπόθεση…πηγή 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...