«Έσκισαν» Το Διαζύγιο: Ξαvά Μαζί Φαίη Σκορδά Και Γιώργος Λιάγκας! (Ρics)

0
266

«Έσκισαν» Το Διαζύγιο: Ξαvά Μαζί Φαίη Σκορδά Και Γιώργος Λιάγκας! (Ρics)

Tι συμβαίνει με Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα;

Νέες εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς το… διαζύγιό τους μάλλον δεν ισχύει πια και το πρώην ζευγάρι αναμένεται να συνεχίσει να πορεύεται μαζί. Οι δυο τους έχουν χωρίσει…

Tι συμβαίνει με Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα;

Τα σενάρια για τον Λιάγκα και το βέτο της Σκορδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης: Παλιά Πάθη «ΧΤΥΠΟΥΝ» Δυvατά Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Νέες εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς το… διαζύγιό τους μάλλον δεν ισχύει πια και το πρώην ζευγάρι αναμένεται να συνεχίσει να πορεύεται μαζί.

Οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια στη ζωή, με τις αποκαλύψεις να συνεχίζουν να έρχονται, αλλά τηλεοπτικά βρίσκονται στο ίδιο «στρατόπεδο» εδώ και πάνω από έναν χρόνο εκ νέου, με τον αιφνιδιασμό τότε του ΑΝΤ1 να κάνει καλό μακροπρόθεσμα, αφού η ευθύτητα των απόψεων του Λιάγκα γύρω από τα θέματα, που αναλύονται, έχει προσδώσει μια διαφορετική διάσταση στο «Πρωινό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Όμορφη & ΧΩΡΙΣ Μάσκα: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ΜΑΣ Δείχvει Πρώτη Φορά Το Πρόσωπο Της Μετά Την Επίθεση Με Βιτριόλι (Pics)

Τα σενάρια για τον Λιάγκα και το βέτο της Σκορδά τον τελευταίο καιρό,

όμως, διάφορα ήταν τα σενάρια που συζητούνταν σχετικά με το τηλεοπτικό τους μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η ΝΕΑ Σελήvη Απριλίου ΜΑΣ Φέρvει Αλλαγές: Μετά Από Καιρό «Γυρίζει» Ο Τροχός Σε Έρwτα-Χρήμα Για 3 Ζώδια

Συγκεκριμένα, στο Μαρούσι ψάχνουν τρόπο να αξιοποιήσουν μόνο του τον Λιάγκα, φτάνοντας σε σημείο να του προτείνουν μέχρι και την απογευματινή ζώνη, ώστε να «χτυπήσουν» σε εκείνη την χρονική στιγμή τον Νίκο Ευαγγελάτο, που σαρώνει με το «Live News». Η Σκορδά, όμως, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη.

Η παρουσιάστρια αντιλαμβάνεται, όπως αναφέρει το «Yes Magazine», ότι χωρίς τον Λιάγκα στο πλευρό της, η εκπομπή θα χάσει τη δυναμική της. Ήταν εκείνη, άλλωστε, που πρότεινε την επάνοδό του, ώστε να πάρει… επιτέλους τα πάνω της.

Κάπως έτσι, η ίδια έθεσε βέτο, ζητώντας από τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 να μείνουν τα πράγματα ως έχουν στο «Πρωινό», το οποίο φέτος πραγματοποιεί εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης χάρη στο δίδυμο αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πάτρα– Απoκάλυψη Β0ΜΒΑ Για Πισπιρίγκου: «Ο Δράστης & Στα 3 Παιδιά Χρησιμοποιεί Την Ίδια Mέθοδο» (Ρic)

Οι ανατροπές συνεχίζονται και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις το καλοκαίρι να μας εκπλήξουν.

Δείτε πιο κάτω το εξώφυλλο του περιοδικού:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...