«Λiγο Μετά Το Φό..»: Το Ντοκουμέντο Με Το Λάθος Της Πισπιρίγκου Που Την ΣΤΕΛNΕΙ Για Πάντα Φυλακή (Ρics)

0
923

«Λiγο Μετά Το Φό..»: Το Ντοκουμέντο Με Το Λάθος Της Πισπιρίγκου Που Την ΣΤΕΛNΕΙ Για Πάντα Φυλακή (Ρics)

Γλώσσα λανθάνουσα…

Το απίστευτο ντοκουμέντο που στήνει στον τοίχο τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Η συνήθως ψύχραιμη και ετοιμασμένη για κάθε ερώτηση μητέρα ακούγεται στο απομονωμένο απόσπασμα να σταματάει μία φράση…

Γλώσσα λανθάνουσα…

Λεπτομέρειες από μία παραλίγο ομολογία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις Tου Σαββάτου! Συvάντηση Με Παλιό Έρwτα «ΞΥΠNA» Πάθη Για 4 Ζώδια

Το απίστευτο ντοκουμέντο που στήνει στον τοίχο τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Μία από τους ακόλουθούς του του απάντησε στέλνοντας ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τηλεφωνική παρέμβαση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η συνήθως ψύχραιμη και ετοιμασμένη για κάθε ερώτηση μητέρα ακούγεται στο απομονωμένο απόσπασμα να σταματάει μία φράση ή λέξη που σχεδόν της ξεφεύγει και ίσως αποτελούσε ένα είδος ομολογίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδoποιεί Για Πάσχα! Καρμικές «Συναντήσεις» & ΝΕΟΙ Δυνατοί Έρwτες Για 5 Ζώδια

Όταν άρχισε όλη αυτή η δημοσιότητα

Η εφημερίδα «Μπαμ στο ρεπορτάζ» κυκλοφόρησε με σκληρές φωτογραφίες που δείχνουν ντοκούμεντα τα οποία αποδεικνύουν ασφυξία στο πρόσωπο του βρέφους Ίριδας της οικογένειας Δασκαλάκη, το οποίο πέθανε 6 μηνών, δεύτερο στη σειρά μετά τη Μαλένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αvακοινώθηκε ΑΚΡΙΒΗΣ Ημερομηνία: Τότε «Σταματούν» Οι Έλεγχοι Σε Πιστοποιητικά Eμβολιασμού Και Νόσησης (Ρic)

Ο εκδότης της εφημερίδας, Πέτρος Κουσουλός, σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο έκανε ένα tweet που ζητούσε σε όποιον δεν αντέχει τις σκληρές εικόνες να μη δει τις φωτογραφίες ντοκουμέντα.

Μία από τους ακόλουθούς του του απάντησε στέλνοντας ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τηλεφωνική παρέμβαση της Ρούλας Πισπιρίγκου που εν τη ρύμη του λόγου της παραλίγο να υποπέσει σε μία σχεδόν παραδοχή της αιτίας του θανάτου ενός εκ των κοριτσιών της οικογένειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Άνθρωπος Yπεράvω Υποψίας»: Bρέθηκε Το Πρόσωπο Που Έδωσε Την Κεταμίνη Στη Πισπιρίγκoυ (Ρics)

Στο ηχητικό απόσπασμα ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να λέει «Λίγο μετά τον φ… όταν άρχισε όλη αυτή η δημοσιότητα». Η συνήθως ψύχραιμη και ετοιμασμένη για κάθε ερώτηση μητέρα ακούγεται στο απομονωμένο απόσπασμα να σταματάει μία φράση ή λέξη που σχεδόν της ξεφεύγει και ίσως αποτελούσε ένα είδος ομολογίας, αλλάζοντας την πρότασή της… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...