Μακρυπούλια-Χατζηγιάνvης: Το Τρίτο Πρόσωπο & Ο Πραγματικός Λόγος Πoυ Χώρισε Το Ζευγάρι (Ρics)

0
861

Μακρυπούλια-Χατζηγιάνvης: Το Τρίτο Πρόσωπο Και Ο Πραγματικός Λόγος Πoυ Χώρισε Το Ζευγάρι (Ρics)

Το παρασκήνιο και όλη η αλήθεια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έριξαν τη δική τους «βόμβα» με έναν χωρισμό, που τάραξε την ελληνική showbiz, με αρκετά να ακούγονται για ένα έντονο παρασκήνιο ανάμεσα στο πρώην…

Το παρασκήνιο και όλη η αλήθεια.

Τι συνέβη και χώρισε ξαφνικά το ζευγάρι?

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έριξαν τη δική τους «βόμβα» με έναν χωρισμό, που τάραξε την ελληνική showbiz, με αρκετά να ακούγονται για ένα έντονο παρασκήνιο ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ευχάριστα NΕΑ Για Την Μαρία Μπεκατώρου! Είναι Έγκυος Η Γνωστή Παρουσιάστρια (Ρics)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην κάνουν τον χωρισμό τους μεγάλο θέμα.

Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισαν να το επιβεβαιώσουν τόσο γρήγορα.

Άλλωστε, ανάμεσά τους υπάρχει μεγάλη αγάπη, απλά η σχέση τους νικήθηκε από τη ρουτίνα και τον χρόνο. Σύμφωνα πάντα με τη Real, η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν αυτή που πήρε την απόφαση να αφήσει το σπίτι που έμεναν μαζί στη Άνω Γλυφάδα.

Μάλιστα η παρουσιάστρια, πριν φύγει για τις διακοπές της με τον Νίκο Μουτσινά, επισκέφθηκε το σπίτι αρκετές φορές προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά της. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι το ζευγάρι δεν είχε κανένα κοινό περιουσιακό στοιχείο και έτσι, ο χωρισμός τους ήταν πολύ πιο απλός.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:
Η αλήθεια για το τρίτο πρόσωπο

Τόσο το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον, όσο και ο ευρύτερος κύκλος τους μιλούσαν για ένα πολύ ισορροπημένο ζευγάρι. Οι δυο τους ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια καθ’ όλη την διάρκεια της σχέσης τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ευχάριστα NΕΑ Για Την Μαρία Μπεκατώρου! Είναι Έγκυος Η Γνωστή Παρουσιάστρια (Ρics)

Με τον καιρό η καθημερινότητα τους έστρωσε και η συμβίωσή τους υπήρξε ομαλή, χωρίς γκρίνιες και εκνευρισμούς.

Παράλληλα, ό ένας στήριζε τον άλλον τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Η Ζέτα, που είχε κάνει λόγο και για… παιδί, φρόντιζε να ακολουθεί τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε όλες του τις περιοδείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκείνος δεν άφηνε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε όλες τις πρεμιέρες της αγαπημένης του στο θέατρο και να την καμαρώνει. Η τριβή, λοιπόν, στην σχέση τους οδήγησε στο τέλος αυτής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν «ουδέποτε υπήρξε έστω και η υπόνοια τρίτου προσώπου. Οι δυο τους αγαπούσαν και σέβονταν ο ένας τον άλλον, τόσο, που δεν θα έφταναν ποτέ σε αυτό το σημείο»πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...