O Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδoποιεί Για Πάσχα! Καρμικές «Συναντήσεις» & ΝΕΟΙ Δυνατοί Έρwτες Για 5 Ζώδια

0
239

O Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδoποιεί Για Πάσχα! Καρμικές «Συναντήσεις» & ΝΕΟΙ Δυνατοί Έρwτες Για 5 Ζώδια

Δείτε τι λέει για το ζώδιο σας- Για ποια τυχερά ζώδια “χτυπάει” το καμπανάκι;

Ακολουθούν αναλυτικές προβλέψεις από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που υπάρχουν ακόμα και στις πιο…

Η εβδομάδα αυτή εστιάζει το ενδιαφέρον σας περισσότερο στην εξέλιξη γεγονότων

στο συναισθηματικό τομέα ή στο στενό περιβάλλον της δουλειάς. Θα πρέπει να κινηθείτε δυναμικά και ταυτόχρονα μεθοδικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις Tου Σαββάτου! Συvάντηση Με Παλιό Έρwτα «ΞΥΠNA» Πάθη Για 4 Ζώδια

Τα αισθηματικά σας όπως και τα οικονομικά σας, θα διαταραχτούν αλλά και θα συναντήσουν ευκαιρίες ή ανάκαμψη πολλές. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας…

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 18-24/4/2022

Κριός

Λίγο μετά την Πανσέληνο του Απριλίου και λίγο πριν το Πάσχα, η εβδομάδα φαίνεται ενδιαφέρουσα, αλλά έντονη. Την προκαλεί ο κυβερνήτης σας Άρης που διασχίζει τους Ιχθύς, αναγκάζοντάς σας πολλές φορές να αλλάξετε πρόγραμμα. Ο Ερμής προπορεύεται στον Ταύρο φέρνοντας καινούρια πρακτικά, ή οικονομικά ζητήματα στην επιφάνεια.

Η Αφροδίτη παραμένει στους Ιχθύς που σημαίνει ότι το παρασκήνιο θα λειτουργήσει έντονα και για να βρείτε άκρη στα πράγματα θα πρέπει να ψάξετε πολύ και σωστά. Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν, αλλά δεν πρέπει να τρομάξετε σε τυχόν έκτακτες δυσκολίες. Αισθηματικά υπάρχει καλύτερη προοπτική, προσφορά και ικανοποίηση!

Ταύρος

Οι πλανητικοί σχηματισμοί δίνουν για σας την ευκαιρία να περάσετε ένα ωραίο Πάσχα. Η καθημερινότητα θα είναι φορτωμένη με έκτακτες υποχρεώσεις, λόγω της φύσης των ημερών. Ευτυχώς οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας θα συνεργαστούν μαζί σας και αυτό είναι αρκετά ανακουφιστικό.

Οι δυσκολίες που ζήσατε υποχωρούν, αλλά η επικείμενη έκλειψη του Ήλιου στο τέλος του μήνα στο ζώδιό σας, κρούει ελαφρώς τον κώδωνα του κινδύνου και αυτό δεν πρέπει να το αγνοήσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αvακοινώθηκε ΑΚΡΙΒΗΣ Ημερομηνία: Τότε «Σταματούν» Οι Έλεγχοι Σε Πιστοποιητικά Eμβολιασμού Και Νόσησης (Ρic)

Δίδυμοι

Η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στους Ιχθύς, κάτω από τη συνάντηση του Δία και του Ποσειδώνα, δίνει μια ποικιλία και έμφαση γεγονότων την εβδομάδα αυτή, τόσο στον κοινωνικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Το καλό είναι ότι ο Ερμής διατρέχει τον Ταύρο και ως κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο πρακτικοί και σωστά διεκπεραιωτικοί, των πολλών και δύσκολων υποθέσεων που θα προκύψουν.

Φροντίστε τη διαχείριση των χρημάτων, αποφύγετε έξοδα που δεν μπορείτε να αντέξετε και γίνετε περισσότερο ειλικρινείς με τους ανθρώπους εκείνους που συνεργάζεστε, αλλά και τους άλλους που θα συναναστραφείτε τις μέρες που ακολουθούν!

Καρκίνος

Το κλίμα της μεγάλης εβδομάδας της χρονιάς αυτής, δεν θα είναι τόσο ήρεμο για εσάς. Παρόλο που δέχεστε θετική επιρροή από τη διέλευση του Άρη και της Αφροδίτης από τους Ιχθύς, διάφορα περιστατικά θα λειτουργήσουν με αιφνίδιο τρόπο, διαταράσσοντας το νευρικό σας σύστημα και αποσπώντας την προσοχή σας από τις μεγάλες σας υποχρεώσεις.

Στο χέρι σας είναι να γιορτάσετε ευχάριστα τη μέρα του Πάσχα, αν οργανώσετε έξυπνα την επιδίωξη αυτή, προνοώντας να αποφύγετε παράγοντες οι οποίοι δεν συμφωνούν μαζί σας, ή δεν σας ταιριάζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Άνθρωπος Yπεράvω Υποψίας»: Bρέθηκε Το Πρόσωπο Που Έδωσε Την Κεταμίνη Στη Πισπιρίγκoυ (Ρics)

Λέων

Η εβδομάδα που ακολουθεί, φέρνει τις συνέπειες της Πανσελήνου που προηγήθηκε, σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Κάποια αναπάντεχα περιστατικά θα προκύψουν μεταξύ κοινωνικής και οικογενειακής ζώνης. Πολλά μπορούν να μεσολαβήσουν μέχρι να φτάσετε τη μέρα του Πάσχα, που για σας, ιδιοσυγκρασιακά, είναι πάντα πολύ σημαντική.

Αποφύγετε ανθρώπους που υποπτεύεστε ότι δεν θα ταιριάξετε μαζί τους και αναζητήστε εκείνους που σας αγαπούν και πάντα ταιριάζετε σε εορταστικές εκδηλώσεις, όπως αυτής της μεγάλης γιορτής του Πάσχα. Στα ερωτικά σας, η ατμόσφαιρα βελτιώνεται!

Παρθένος

Μπορεί σε σας να μη συμβεί τίποτα το ανησυχητικό, ή το δύσκολο, αλλά θα προκύψει στους δικούς σας ανθρώπους. Η σχέση σας με τους άλλους θα σας απασχολήσει εξουθενωτικά και δεν θα μπορέσετε να την αγνοήσετε.

Με τη βοήθεια της Αφροδίτης καταφέρνετε να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες και στο τέλος να περάσετε ήρεμα, ή ευχάριστα τη μέρα του Πάσχα. Στις προσκλήσεις που θα σας κάνουν, σκεφτείτε καλά πριν ανταποκριθείτε. Την περίοδο αυτή υπάρχει μια παραπλανητική εικόνα και μια κρυμμένη πραγματικότητα, που δεν υποπτεύεστε. Καλύτερα να περάσετε μέτρια, παρά να εκπλαγείτε δυσάρεστα στο τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Χωρισμός Για Δέσποινα Βανδή: Την «AΦΗΣΕ» Στα Σκαλιά Της Εκκλησίας Ο Βασίλης Μπισμπίκης (Ρics)

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και τον Ερμή στον Ταύρο, ο σχεδιασμός σας για τον εορτασμό του Πάσχα προβλέπεται επιτυχής και το πρόγραμμα που θα κάνετε θα έχει ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Δεν θα λείψουν όμως αιφνίδιες παρεμβάσεις ή κάποιες ειδήσεις από οικεία περιβάλλοντα που θα σας αιφνιδιάσουν ψυχολογικά, ή θα σας ενοχλήσουν συναισθηματικά.

Προσπαθήστε να το ξεπεράσετε και κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες και αποστάσεις με οτιδήποτε και οποιονδήποτε δεν εμπιστεύεστε. Αποφύγετε να ξεπεράσετε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό και μην μετακινηθείτε, εάν δεν είστε βέβαιοι ότι θα περάσετε καλά! Στο μεταξύ, οι εξελίξεις στην εργασία σας επιταχύνονται!

Σκορπιός

Φροντίστε να μην ανακατέψετε ανθρώπους και καταστάσεις προσπαθώντας να ικανοποιήσετε όλο το περιβάλλον σας. Επιλέξτε που και με ποιους μπορείτε να περάσετε όμορφα τις μέρες αυτές.

Η ελπίδα και η φαντασία δεν αρκούν, διότι θα υπάρξουν ανατροπές και αιφνιδιασμοί. Ένα αισθηματικό ζήτημα θα σας απασχολήσει ξαφνικά και ένα επαγγελματικό πρόβλημα θα συναντήσει εμπόδια στη λύση του. Τέλος αποφύγετε κάθε είδους ριψοκίνδυνο εγχείρημα και προπαντός ανέφικτους σκοπούς ή στόχους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου Την Κυριακή Του Πάσχα: Λένε «Αντiο» Στη Μοναξιά Αυτά Τα 5 Ζώδια

Τοξότης

Ο πλανητικός συνωστισμός στους Ιχθύς, γίνεται αφορμή να περιοριστείτε εντελώς στο στενό περιβάλλον του σπιτιού και της οικογένειας όλο αυτό το διάστημα. Λάβετε υπόψη ότι θα προκύψουν προσελεύσεις και συμπτώσεις συναντήσεων που δεν θα έχετε υπολογίσει. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και την ηρεμία των νεύρων σας.

Μια μετακίνηση, ή ένα ταξίδι διαφυγής μπορεί να πραγματοποιηθεί για τους περισσότερο ανεξάρτητους από εσάς, αλλά θα έχει αναπόφευκτο τίμημα, το οποίο θα πληρωθεί ετεροχρονισμένα. Τέλος, μια μυστική ερωτική σχέση, θα πάρει αιφνίδια μεγάλη έκταση!

Αιγόκερως

Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, την όποια διπλωματική ικανότητα διαθέτετε, αλλά ταυτόχρονα, και την προνοητικότητα προκειμένου να αποφύγετε να παγιδευτείτε σε καταστάσεις και συναναστροφές, ασύμφορες για εσάς. Φροντίστε να περάσετε λιτά και ήρεμα τις μέρες αυτές, μακριά από το αγριεμένο πλήθος.

Όσοι παγιδευτείτε σε πολυσύχναστους χώρους και σε οχλαγωγία, βρείτε τον τρόπο να εξαφανίζεστε διακριτικά, την ώρα που πρέπει. Όσοι ταξιδέψετε οργανώστε σωστά τη διαδικασία του ταξιδιού και εξασφαλίστε έγκαιρα την επιτυχία της εκεί διαμονής σας. Αυτό γιατί, ο αιφνιδιασμός και τα απρόοπτα παίρνουν μεγάλη έκταση τώρα.

Υδροχόος

Το οικογενειακό και το φιλικό περιβάλλον θα αποσπάσει την προσοχή και θα μονοπωλήσει τον χρόνο σας. Παρόλο που αγαπάτε το Πάσχα και επιδιώκετε να το απολαύσετε, δεν σας κρύβω ότι, θα υπάρξουν αιφνιδιασμοί και αναπάντεχα, όσο και αν το προγραμματίσετε.

Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα αισθηματικά σας την περίοδο αυτή και προνοητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας. Τυχόν λάθη στους δυο αυτούς τομείς θα φέρουν δυσάρεστες συνέπειες αργότερα!

Ιχθύες

Την περίοδο αυτή παρατηρείται ένας μεγάλος πλανητικός συνωστισμός στο ζώδιό σας. Αυτό κάνει σύνθετο το κλίμα και γεμάτη με εντάσεις και εναλλαγές την καθημερινότητα. Προσωπικά, κοινωνικά και οικογενειακά ενδιαφέροντα μπλέκουν μεταξύ τους. Από σας θα εξαρτηθεί το πόσο όμορφα ή μη θα περάσετε, από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή.

Φροντίστε να είστε με εκείνους που μπορείτε να συνεννοηθείτε και που πραγματικά σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Αποφύγετε το ρίσκο, να εορτάσετε το Πάσχα σε περιβάλλοντα που δεν γνωρίζετε. Υπερασπιστείτε σθεναρότερα μια πρόσφατη ερωτική σχέση… πηγη

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...