Όμορφη & ΧΩΡΙΣ Μάσκα: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ΜΑΣ Δείχvει Πρώτη Φορά Το Πρόσωπο Της Μετά Την Επίθεση Με Βιτριόλι (Pics)

0
296

Όμορφη & ΧΩΡΙΣ Μάσκα: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ΜΑΣ Δείχvει Πρώτη Φορά Το Πρόσωπο Της Μετά Την Επίθεση Με Βιτριόλι (Pics)

Αυτό είναι το πρόσωπό της.

Η Ιωάννα αισθάνεται πλέον πολύ πιο άνετα με την εικόνα της, αφού βιώνει μια νέα περίοδο στη ζωή της, με πολύ περισσότερη ηρεμία, καθώς τα πράγματα έχουν μπει πλέον σε μία σειρά. Παρά τις δυσκολίες που βίωσε…

Αυτό είναι το πρόσωπό της.

 

Η Ιωάννα μοιάζει να έχει βρει τα πατήματά της.

Η Ιωάννα αισθάνεται πλέον πολύ πιο άνετα με την εικόνα της, αφού βιώνει μια νέα περίοδο στη ζωή της, με πολύ περισσότερη ηρεμία, καθώς τα πράγματα έχουν μπει πλέον σε μία σειρά.

Παρά τις δυσκολίες που βίωσε τα δύο τελευταία χρόνια μετά τη φρικτή επίθεση με το βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020, η Ιωάννα μοιάζει να έχει βρει πλέον τα πατήματά της, πραγματοποιώντας μάλιστα την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση χωρίς μάσκα.

«Είναι το σημείο μηδέν»

«Είναι το σημείο μηδέν. Πλέον τη ζωή μου τη σκέφτομαι πριν από αυτό και μετά από αυτό». Αυτά είναι τα συγκλονιστικά λόγια της Ιωάννας Παλιοσπύρου στον Σταύρο Θεοδωράκη για τη φρικτή επίθεση με το βιτριόλι που δέχτηκε δύο περίπου χρόνια πριν από την καταδικασμένη Έφη Κακαράντζουλα.

Σήμερα, η Ιωάννα -που έγινε παιδί όλης της Ελλάδας, με δύναμη ψυχής παραχωρεί την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στους «Πρωταγωνιστές», στην οποία θα προβληθούν πλάνα της χωρίς την προστατευτική μάσκα, με την ίδια να μοιάζει πιο δυνατή από κάθε άλλη φορά και έτοιμη να δείξει στο κοινό την αλήθεια της.

Όπως προδίδει το trailer που μόλις κυκλοφόρησε, ο Θεοδωράκης βρέθηκε στο πλευρό της Ιωάννας κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας της, με την εκπομπή να μοιράζεται τα πρώτα πλάνα με την Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα της.

«Θα δείξω το πρόσωπό μου μόλις νιώσω έτοιμη», είχε πει λίγους μήνες μήνες νωρίτερα η ίδια και όπως φαίνεται, πλέον αισθάνεται πως ήρθε η ώρα να το κάνει. To επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 24:00… πηγή

Δείτε πιο κάτω τις πρώτες εικόνες:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...