Πάτρα– Απoκάλυψη Β0ΜΒΑ Για Πισπιρίγκου: «Ο Δράστης & Στα 3 Παιδιά Χρησιμοποιεί Την Ίδια Mέθοδο» (Ρic)

0
219

Πάτρα– Απoκάλυψη Β0ΜΒΑ Για Πισπιρίγκου: «Ο Δράστης & Στα 3 Παιδιά Χρησιμοποιεί Την Ίδια Mέθοδο» (Ρic)

Νέα απίστευτη αποκάλυψη για το θάνατο των παιδιών.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μάλιστα, το σημαντικό είναι να λυθούν οι άλλες δύο υποθέσεις και έπειτα θα διερευνηθούν τα όποια λάθη έγιναν στις ιατροδικαστικές εξετάσεις των υπολοίπων παιδιών της οικογένειας…

Κάποια ευρήματα στο πρώτο παιδί είναι κοινά.

8-2

Νέα απίστευτη αποκάλυψη για το θάνατο των παιδιών.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μάλιστα, το σημαντικό είναι να λυθούν οι άλλες δύο υποθέσεις και έπειτα θα διερευνηθούν τα όποια λάθη έγιναν στις ιατροδικαστικές εξετάσεις των υπολοίπων παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης: Παλιά Πάθη «ΧΤΥΠΟΥΝ» Δυvατά Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Από την υπεύθυνη θέση που κατέχει, δήλωσε με ευθύτητα και μετά από σοβαρή και επιστημονική έρευνα ότι ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας είναι αποτέλεσμα εγκλήματος. Μάλιστα, αυτό που προκάλεσε πιο μεγάλη αίσθηση, είναι ότι ο ίδιος υποστηρίζει ότι και τα άλλα δύο παιδιά πέθαναν από εξωγενή παράγοντα.

Έχουν αποκλειστεί, επίσης, τα γενετικά αίτια.

Συγκλονίζουν τα όσα παραθέτει σε καθημερινές του δηλώσεις ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, κ. Γρηγόρης Λέων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Όμορφη & ΧΩΡΙΣ Μάσκα: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ΜΑΣ Δείχvει Πρώτη Φορά Το Πρόσωπο Της Μετά Την Επίθεση Με Βιτριόλι (Pics)

Σήμερα, δήλωσε με ευθύτητα και μετά από σοβαρή και επιστημονική έρευνα ότι ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας είναι αποτέλεσμα εγκλήματος! Μάλιστα, αυτό που προκάλεσε αίσθηση είναι ότι ο ίδιος υποστηρίζει ότι και τα άλλα δύο παιδιά πέθαναν από εξωγενή παράγοντα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λέων, το σημαντικό είναι να λυθούν οι άλλες δύο υποθέσεις και έπειτα θα διερευνηθούν τα όποια λάθη έγιναν στις ιατροδικαστικές εξετάσεις των υπολοίπων παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα.

«Κάποια ευρήματα στο πρώτο παιδί είναι κοινά με το δεύτερο παιδί.

Στο δεύτερο παιδί έχουμε εκκωφαντικά ευρήματα, γι’ αυτό και η ιατροδικαστής Πατρών δήλωσε ως αιτία θανάτου το πνευμονικό οίδημα. Δεν ήθελε να κλείσει την υπόθεση», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ιατροδικαστής, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν επιφυλακτικός για το τι προκάλεσε το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, πλέον «είμαστε στην τελική ευθεία. Έχουν αποκλειστεί όλα τα παθολογικά αίτια.

Έχουν αποκλειστεί, επίσης, τα γενετικά αίτια, που θα μπορούσε να ερμηνεύσει το οτιδήποτε άλλο. Εδώ πρόκειται για μία ξεκάθαρη διαδικασία. Μιλάμε για έναν εξωγενή παράγοντα, ο οποίος σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχουμε έγκαιρα διενεργήσει -και ήταν αρνητικές- είναι επιβεβαιωμένο ότι δεν είχαμε κάποια παρουσία ουσίας».

Απαντώντας για τον τρόπο διενέργειας των εξετάσεων ο κ. Λέων τόνισε ότι οι εξετάσεις

που έγιναν στο πρώτο και στο τρίτο παιδί έχουν γίνει με το ίδιο πρωτόκολλο, στα ίδια εργαστήρια. «Αποκλείεται να υπάρχει ανάλογη ουσία στο πρώτο παιδί», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας.

«Η ουσία της κεταμίνης βρέθηκε από το τοξικολογικό εργαστήριο της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών. Στη συνέχεια, επειδή υπάρχει συνεργασία μεταξύ των εργαστηρίων, έστειλε στο ΑΠΘ το δείγμα για ποσοστικοποίηση», διευκρίνισε ο κ. Λέων.

Σχολιάζοντας το διάστημα που χάθηκε στην εξιχνίαση της εγκληματικής υπόθεσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας έκανε λόγο για αστοχίες στις αρχικές εξετάσεις, ειδικά στην πρώτη έκθεση που οδήγησε σε ένα ντόμινο διερεύνησης των αιτιών θανάτου. «Ειδικά στην πρώτη έκθεση δόθηκε μία αιτία θανάτου η οποία δεν είχε βάση τα επιστημονικά δεδομένα που υπήρχαν», τόνισε ο επιστήμονας… πηγή 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...