Σε Κατάσταση Σ0Κ Η Πισπιρίγκου: Ο Μάνος Δασκαλάκης Στρέφει Τα «ΟΠΛΑ ΤΟΥ» Kατά Της Ρούλας (Pic)

0
996

Σε Κατάσταση Σ0Κ Η Πισπιρίγκου: Ο Μάνος Δασκαλάκης Στρέφει Τα «ΟΠΛΑ ΤΟΥ» Kατά Της Ρούλας (Pic)

“Η ρήξη του ζευγαριού θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις”

Έχω πολλούς άσους στο μανίκι μου», είχε πει πριν απο μερικές ημέρες, ο πατέρας των τριών νεκρών αδελφών στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, αναφερόμενος όπως είπε στην αντιμετώπιση νοσοκομειακά και…

“Η ρήξη του ζευγαριού θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις”

Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό και γι’ αυτό το αναμένω τις εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας! Ξαφvική Επαvασύνδεση «ΞΥΠΝΑ» Αναμνήσεις Για 5 Ζώδια

«Έχω πολλούς άσους στο μανίκι μου», είχε πει πριν απο μερικές ημέρες, ο πατέρας των τριών νεκρών αδελφών στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, αναφερόμενος όπως είπε στην αντιμετώπιση νοσοκομειακά και νοσηλευτικά των περιπτώσεων των άτυχων παιδιών που έφυγαν πρόωρα από την ζωή.

Καιρός να τους αποκαλύψει λένε οι ειδικοί…οι οποίοι είναι πεπεισμένοι πώς πρόκειται για οπτικοακουστικό υλικό. Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα στο θρίλερ της Πάτρας καθώς είναι πιθανό οι Αρχές να προχωρήσουν σε νέες συλλήψεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άφωνη Η Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό Είναι Το Φάρμακο Στο Nοσοκομείο Που Της ‘ΧΑΛΟΥΣΕ’ Το Σχέδιο (Ρic)

Mια υπόθεση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, πρόκειται για μια υπόθεση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ωστόσο είναι κομβικής σημασίας η ενεργοποίηση των μαρτύρων και κυρίως σε ό,τι αφορά ιατροδικαστικά. «Αν θέλουμε τα σκοτεινά σημεία, είναι θέματα ιατροδικαστικής», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εικόvες Ντροπής Στα Μνήματα Ίριδας & Μαλένας: Η Μητέρα & Η Αδερφή Της Πισπιρίγκου «Άδειασαν» Τους Τάφους (Ρics)

Η ρήξη του ζευγαριού θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις

«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό και για αυτό το αναμένω τις εξελίξεις μετά τη ρήξη του ζευγαριού. Πιστεύω ότι η ρήξη του ζευγαριού θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις και θα ρίξει φως σε σημεία που δε φανταζόμαστε.

Σε κάποιες δηλώσεις ο πατέρας είχε πει ότι έχει κρυφούς άσσους στο μανίκι.

8-2

Πρέπει να μας πει ποιοι είναι αυτοί οι άσσοι», υπογράμμισε ο κ. Τσούκαλης επισημαίνοντας ότι δε θα εκπλαγεί αν τις επόμενες μέρες έχουμε κι άλλα εντάλματα σύλληψης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Εξάγωνο Eρμή-Ποσειδώνα Αύριο Φέρvει Αvατροπές! Λένε «ΑΝΤΙΟ» Στην Μοναξιά Αυτά Τα 3 Ζώδια

Αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιονατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε ότι θα υπάρξουν συλλήψεις σε περίπτωση που τα αποδεικτικά μέσα βάλουν στο κάδρο και κάποιους άλλους ανθρώπους και φανεί ότι είχαν συμμετοχή κατά οποιονδήποτε τρόπο.

«Από την άρση των απορρήτων και των ηλεκτρονικών συσκευών φαίνεται ότι η μητέρα έψαχνε κάποια πράγματα, γιατί δεν είναι και λογικό κάποιος που έχει το παιδί του στο νοσοκομείο να ψάχνει για ουσίες», επισήμανε…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...