Τα Άστρα ΜΑΣ Πρoειδοποιούν: Αυτά Τα Ζώδια ΔΕΝ Θα Περάσουν «Καθόλου» Kαλά Το Πάσχα

0
185

Τα Άστρα ΜΑΣ Πρoειδοποιούν: Αυτά Τα Ζώδια ΔΕΝ Θα Περάσουν «Καθόλου» Kαλά Το Πάσχα

Για ποια ζώδια “χτυπά” τελικά το καμπανάκι;

Σε αντίθεση με τα 3 ζώδια που όπως είχαμε πει θα περάσουν τέλεια το Πάσχα, κάποια άλλα δεν θα περάσουν καθόλου καλά. Πρόκειται για αυτούς που με το χιούμορ τους και τα σχόλιά τους μπορούν να φέρουν σε…

Για ποια ζώδια “χτυπά” τελικά το καμπανάκι;

Σε αντίθεση με τα 3 ζώδια που όπως είχαμε πει θα περάσουν τέλεια το Πάσχα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), κάποια άλλα δεν θα περάσουν καθόλου καλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδoποιεί Για Πάσχα! Καρμικές «Συναντήσεις» & ΝΕΟΙ Δυνατοί Έρwτες Για 5 Ζώδια

Πρόκειται για αυτούς που με το χιούμορ τους και τα σχόλιά τους μπορούν να φέρουν σε άβολη θέση τους καλεσμένους ή και να χαλάσουν την διάθεσή τους…

Τα ζώδια που δεν θα περάσουν καλά το Πάσχα:

Κριός

Με τον εκκεντρικό του χαρακτήρα και το ιδιαίτερο χιούμορ του θα αναστατώσει την παρέα,

ενώ παράλληλα είναι πιθανό να ξεκινήσει τις αναφορές σε παλαιότερα «ντροπιαστικά» περιστατικά με τα οποία φυσικά θα σε εκθέσει και θα περιγράψει με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια το πρώτο σου μεθύσι.

Σίγουρα είναι ο τύπος της παρέας ο οποίος θα σε φέρει σε άβολη θέση και ναι, με τις συμπεριφορές του αυτές αναμφισβήτητα θα κάτσει σε μια γωνιά ενώ όλοι θα τον έχουν αποκόψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Λiγο Μετά Το Φό..»: Το Ντοκουμέντο Με Το Λάθος Της Πισπιρίγκου Που Την ΣΤΕΛNΕΙ Για Πάντα Φυλακή (Ρics)

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος δεν ξέρει ποτέ πότε να σταματήσει τα αστεία, ενώ θα θέλει στο πασχαλινό τραπέζι να σχολιάσει κάθε τι πολιτικό.

 

Οι πιο σοφιστικέ συζητήσεις τον ενθουσιάζουν αλλά μόλις ρίξει τη «βόμβα» και δει πως όλοι διαφωνούν με όσα λέει, θα κάνει πίσω.

Παρθένος

Ίσως να είναι και vegan, ακόμη και να μην είναι όμως, το αρνί και το κατσίκι θα μυρίζουν ανυπόφορα. Θα επιλέξει να απολυμάνει το πιρούνι του- μιας και θα είναι όλα στοιβαγμένα σε μια γωνιά του τραπεζιού- και θα βάλει στο πιάτο του λίγο ρύζι και πατάτες.

Θα καθίσει ήσυχος στο τραπέζι, θα κάνει χιούμορ και θα μιλήσει με τον διπλανό του ωστόσο, στη θέα των άπλυτων πιάτων στο τραπέζι και στην ακαταστασία είναι πιθανό να πάθει έναν μικρό… νευρικό κλονισμό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Άνθρωπος Yπεράvω Υποψίας»: Bρέθηκε Το Πρόσωπο Που Έδωσε Την Κεταμίνη Στη Πισπιρίγκoυ (Ρics)

Λέων

Τα Λιοντάρια είναι η ψυχή της παρέας αρκεί να ασχολούνται όλοι με εκείνον. Η αλήθεια είναι πως είναι ένα από τα αγαπημένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου ωστόσο στα μεγάλα τραπέζια και ιδίως στις πασχαλινές μαζώξεις θέλει την προσοχή όλων.

Θα επιλέξει να καθίσει σε κεντρικό σημείο και θα αρχίσει τις ιστορίες του, οι οποίες τολμούμε να πούμε πως είναι ενδιαφέρουσες. Παρόλα αυτά, όταν το κοινό κουραστεί και μετατοπίσει τη συζήτηση σε κάποιο άλλο θέμα ο Λέων θα ταραχτεί, θα νιώσει πως τον σνομπάρουν, τον αγνοούν και θα θελήσει ενδεχομένως να κάνει παρέα με τον τον Υδροχόο και τον Παρθένο… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...