Λένε «ΑNTIO» Στη Movαξιά Πριν Βγει ο Φεβpoυάριος! Οι Λέovτες Κι Άλλα 4 Ζώδια ΒΡΙΣΚOYN Eπιτέλους Το Άλλο Τους Mισό

0
1230
Advertisments

Λένε «ΑNTIO» Στη Movαξιά Πριν Βγει ο Φεβpoυάριος! Οι Λέovτες Κι Άλλα 4 Ζώδια ΒΡΙΣΚOYN Eπιτέλους Το Άλλο Τους Mισό

Δες τώρα τι φέρνει στο ζώδιο σου- Ποια ζώδια ευνοεί στο έρωτα ο Φεβρουάριος;

Ο Φεβρουάριος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου, άλλωστε είναι ο μήνας των ερωτευμένων και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι σου…

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω,

έχει πολλές πιθανότητες να σταματήσεις πλέον να είσαι μόνος/η.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λiτσα Πατέρα Για ΝEA Παvσέληvο Φεβpoυαpίου: Φτάvoυν Νέoι «ΠΑΘΙAΣΜENOI» Έρwτες Για Kριούς & Άλλα 3 Ζώδια

Ο Φεβρουάριος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου, άλλωστε είναι ο μήνας των ερωτευμένων και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι σου, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις τώρα.

Ας δουμε τα τυχερά ζώδια στον έρωτα Φεβρουαρίου:

ΛΕΩΝ

Μπορεί ο Άρης να περάσει απέναντί σου στις 13 και να φέρει μια απρόσμενη αναστάτωση

στις σχέσεις σου, η συνέχεια όμως δε θα είναι ανάλογη, αφού από τις 16 υποδέχεσαι και την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ο έρωτας ίσως κάνει κι αυτός την εμφάνισή του μετά του Αγ. Βαλεντίνου.

Το σίγουρο είναι ότι προτάσεις θα έχεις αρκετές, το ίδιο και θαυμαστές, οπότε αν κάνεις την κατάλληλη επιλογή, είναι πολύ πιθανό να μπεις σε δεσμό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πλανήτες έχουν σχέδια για σένα και είναι πολύ πιθανό ένας/μία που σε ελκύει πολύ

να είναι και το άτομο που θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να το βλέπεις, ξανά και ξανά και να κολλήσεις μαζί του για τα καλά. Με την Αφροδίτη στο πλευρό σου θα τραβάς άτομα που θέλουν να παίξουν ρόλο στη ζωή σου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σ3ξ δε θα σου λείψει, αφού ο Άρης θα περάσει στον 2ο οίκο σου, στις 13/2, οπότε θα σου βγάλει κι αρκετό πάθος. Με την Αφροδίτη, από τις 16, επίσης, στο 2ο σου, τότε είναι που θα δεις τελείως αλλιώς τα ερωτικά σου και θα ψάχνεις μόνιμη συντροφιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου Θα KAΨΕΙ Καpδιές: Kαρμικές «ΣΥΝΑΝΤHΣΕΙΣ» & Ξαφvικές Επαvασυνδέσεις Για Kριούς & Άλλα 3 Ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κι εσύ αυτόν τον μήνα συγκεντρώνεις τις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις σχέση,

αφού ο έρωτας διεκδικεί μεγάλο κομμάτι της ζωής σου και με την Αφροδίτη παρούσα, μέχρι τις 16, στον 7ο ηλιακό σου οίκο έχεις όλες τις προϋποθέσεις να ζευγαρώσεις.

Αν ήδη έχεις βρει το ταίρι σου, τότε πολύ πιθανό αυτόν τον μήνα να αποφασίσετε να ενώσετε για τα καλά τις ζωές σας, με μια επισημοποίηση της σχέσης σας ή μια συμβίωση. Μετά, που θα περάσει η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σου οίκο, θα σου βγάλει την ανάγκη να έχεις κάθε βράδυ το άτομο που σε ξετρελαίνει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ά. Λεούση: Η Nέα Σελήvη Φεβρουαρiου ΦΕΡΝΕΙ Avατροπές! Eπιτέλους, Νέoι «ΔΥΝΑΤ0Ι» Έρwτες Γι’ Αυτά Τα 3 Ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι τις 16, η Αφροδίτη θα είναι στον 5ο οίκο σου, έχεις όλες τις προϋποθέσεις

για να φτιάξεις μια όμορφη σχέση, με κάποιον/α που θα γνωρίσεις έως τότε. Εάν ήδη έχετε ξεκινήσει να βγαίνετε, πολύ σύντομα ο ένας θα γίνει απαραίτητος στον άλλο και δε θα ξεκολλάτε με τίποτα.

Το πάθος αλλά και η θετική ενέργεια θα ξεχειλίζουν και δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να είστε μαζί, όχι μόνο για να διασκεδάζετε και να ξενυχτάτε. Κι αν δεις ότι η άλλη πλευρά διστάζει να το προτείνει, πάρε εσύ την πρωτοβουλία για να ακούσεις το πολυπόθητο “ναι”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Νέα Σελήνη Στον Καρκίνο ΑΠ0ΨΕ Φέρνει Αλλαγές! Νέοι «ΔΥΝΑΤ0Ι» Έρwτες Για Ζυγούς, Καρκivους & Άλλα 3 Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι τις 16 του μήνα, η Αφροδίτη θα είναι στο… σπίτι σου και θα περνάς περισσότερες

ώρες στο χώρο σου και με τα πολύ δικά σου άτομα. Αυτό όμως θα αλλάξει με το που θα περάσει στον 5ο οίκο σου και θα αρχίσεις να ξαναβρίσκεις τον παλιό, καλό, γοητευτικό εαυτό σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Παvσέληvoς Φεβρουαpiου Θα KAΨΕΙ Καpδιές! Φτάvουν «ΔΥΝATA» Ερwτικά Πάθη Για Διδύμους & Άλλα 3 Ζώδια

Νυχτοπερπατήματα, έξοδοι και παρέες θα σε έχουν συχνά έξω, οπότε λογικό είναι να τραβήξεις την προσοχή κάποιου/ας που θα σε ελκύει και τελικά να βρεθείς ζευγαρωμένος. Οι κατακτήσεις σου πάντως θα αυξηθούν κατά πολύ… πηγή

Advertisments