Aισθηματικές Πpoβλέψεις Της Δευτέρας! Συvάvτηση Με Παλιό Έρwτα «ΞYΠNΑ» Avαμvήσεις Σε 4 Ζώδια

0
10739
Advertisments

Aισθηματικές Πpoβλέψεις Της Δευτέρας! Συvάvτηση Με Παλιό Έρwτα «ΞYΠNΑ» Avαμvήσεις Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας;

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων, δημιουργεί μια κατεδαφιστική επίδραση. Ότι ήταν αδύνατο ή λάθος ή ανθυγιεινό τώρα θα ισοπεδωθεί. Έρχονται έντονες εpwτικές καταστάσεις…

Άφησε πόρτες ανοιχτές σήμερα. Εκείνοι που σε πλήγωσαν στο παρελθόν, έρχεται η ώρα

που καταλαβαίνουν τα λάθη τους. Δώσε τους την ευκαιρία της επανόρθωσης κι εσύ θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Σελήvη Φεβpουαpiου AYPΙΟ Φέρνει Αvατροπές! Επιτέλους Φτάνει Νέος «ΔYΝΑΤOΣ» Έρwτας Γι’ Aυτά Τα Ζώδια

Ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς και από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει περισσότερο ενδιαφέρον για τα προσωπικά σου ζητήματα.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

Oι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Δευτέρας 19/2/2024

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα εμφανιστείτε τολμηροί, ζωτικοί και ρομαντικοί, σήμερα θα υπάρξει προοπτικής νέα γνωριμίας, όμορφης ερωτικής κατάληξης.

Ο αυθορμητισμός και οι εκδηλωτικές σας διαθέσεις θα δώσουν άνοιγμα σε ένα συγκριμένο πρόσωπο να σας φανερώσει τι νιώθει για εσάς, θα εκπλαγείτε διαπιστώνοντας την έκταση και το βάθος των αισθημάτων του. Εσείς που είστε σε σχέση, θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας αγάπη και συναισθηματική κατανόηση!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα σας φέρει γεγονότα θερμά, ευχάριστα, ίσως και ανατρεπτικά. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις, να ξέρετε πως θα λυθούν κι αν αναμένετε έκβαση μιας συγκεκριμένης ερωτικής υπόθεσης, τότε σας φανερώνω πως καταφθάνουν θετικά μαντάτα.

Θα βγείτε από ένα συναισθηματικό αδιέξοδο ή δίλημμα, βρίσκει η καρδιά σας το δρόμο της. Σε περίπτωση που είστε μόνοι, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα υπάρξει δυνατότητα θέρμης κατάληξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Παvσέληvoς Φεβρουαpiου Θα KAΨΕΙ Καpδιές! Φτάvουν «ΔΥΝATA» Ερwτικά Πάθη Για Διδύμους & Άλλα 3 Ζώδια

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να περάσετε σε έντονη ερωτική δράση. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αιτία μιας συνάντησης με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά,

ο αποκαλυπτικός διάλογος που θα γίνει μεταξύ σας θα αλλάξει τις βλέψεις σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να οδηγηθείτε σε χωρισμό με πρόσωπο που το μόνο που σας πρόσφερε ως τώρα ήταν άγχος, καταπίεση, και απογοήτευση!

Καρκίνος 

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας φέρει ένα τυχαίο συμβάν που θα σας αναγκάσει να επικεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό ζήτημα, που στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να δώσετε ικανοποιητική λύση.

Έρχονται στο προσκήνιο παλιές ερωτικές υποθέσεις, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας προκαλούν συναισθηματική ανισορροπία ή αβεβαιότητα.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Mου Το Ζώδιο Σου Nα Σου Πω, Σε Πιο Zώδιο «ANHKEI» Tελικά η Kαρδιά Σου

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να απελευθερωθείτε από αγχωμένες καταστάσεις και από ανοιχτές ερωτικές υποθέσεις που κούρασαν την ψυχολογία σας.

Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα κινήσει τα νήματα ώστε να ανοιχτεί μεταξύ σας μια τολμηρή και εκ βάθους συναισθηματική συζήτηση, δίνοντάς σας την ευκαιρία να φανερώσετε αισθήματα, να κλείσετε παλιές πληγές και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Προμηνύεται καινούργιο ερωτικό άνοιγμα, που θα έχει ρομαντική εξέλιξη!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ελκυστική θα είναι η στάση σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα καταφέρετε με την εμφάνιση και την έκφρασή σας να προσελκύσετε πρόσωπα ερωτικού ενδιαφέροντος.

Σήμερα η μέρα σας θα έχει συναντήσεις που η εξέλιξή τους θα είναι θετικά ανατρεπτική, ερωτική τροπή θα πάρουν οι επαφές σας. Θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, για εσάς τους ρομαντικούς προμηνύεται νυχτερινό ραντεβού θέρμης ερωτικής κατάληξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kώστας Λεφάκης Για NEA Παvσέληvο Φεβρουαpiου: Kάθετες «ΑΛΛAΓΕΣ» Σε Έρwτα-Xpήμα Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας με τρόπο συναισθηματικό και ρομαντικό, σας διαβεβαιώνω πως δε θα απογοητευτείτε. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ερωτικό ραντεβού, που θα δώσει ουσιαστικό νόημα στη ζωή σας.

Ο ρομαντισμός στη συμπεριφορά σας, σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ισορροπία και ασφάλεια, θα σας οδηγήσει να τερματίσετε εγωιστικές συγκρούσεις και πεισματικές διαφωνίες. Σε περίπτωση χωρισμού, θα σημειωθεί κατάληξη επανασύνδεσης!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα έχετε άνοιγμα νέας ερωτικής σχέσης με καινούργιο πρόσωπο. Για εσάς που ήδη έχετε σταθερό δεσμό, σήμερα θα αναζητήσετε μια δημιουργική και εποικοδομητική κατάληξη, δεν αποκλείεται να συζητήσετε το ενδεχόμενο της δέσμευσης.

Ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του, αν δείξετε εμπιστοσύνη στις εξομολογήσεις που θα ακούσετε, τότε πολύ γρήγορα θα γίνει ξεκίνημα σταθερού δεσμού. 

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τον ερχομό νέας ερωτικής σχέσης. Καινούργια πρόσωπα θα περάσουν στη ζωή σας, οι παλιές καταστάσεις θα ξεφύγουν από την απογοητευτική στασιμότητα, σήμερα συνειδητά θα κλείσετε το παρελθόν σας.

Έρχονται ευχάριστες και μόνιμες αλλαγές, τώρα θα είστε σε θέση να λάβετε σοβαρές αποφάσεις. Τώρα διαγράφετε οριστικά παλιά ερωτικά πρόσωπα και τερματίζετε αποτυχημένες σχέσεις!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι,  επιθυμία σας θα είναι η ήρεμη ερωτική επικοινωνία μέσα σε κλίμα ρομαντισμού και όχι σκληρού ρεαλισμού.

Συναισθηματικά θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως αποκαλυπτικοί, θα μιλήσετε ανοιχτά γι’ αυτά που αισθάνεστε, σήμερα να είστε σίγουροι πως θα βρείτε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Ενδεχομένως να απορρίψετε πρώην ερωτικό ταίρι που θα κάνει προσπάθεια επανασύνδεσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει αισθησιακούς και συναισθηματικούς, θα θελήσετε έλξη και ερωτική χημεία στις ερωτικές σας επαφές.

Από μόνοι σας θα ανοίξετε συζητήσεις με την επιθυμία να βάλετε φως σε μπερδεμένες καταστάσεις, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική και αρκετά ρομαντική. Σήμερα πολύ καλά θα κάνετε και θα φανείτε ανοιχτοί στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, θα προκύψει τυχαίο συμβάν με πρόσωπο που η γοητεία του δε θα περάσει από εσάς απαρατήρητη!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα κυριαρχήσει η ειρηνική, ερωτική και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα θα βρείτε τρόπο να προσκολλήσετε επάνω σας το ερωτικό σας ταίρι.

Οι διαθέσεις σας θα είναι θερμές, θα αναδύουν έλξη και αίσθημα, οι ενέργειες σας θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις και ανανέωση αισθημάτων. Μην απορρίψετε προτάσεις για εξόδους διασκέδασης, σε τυχαίο χρόνο και χώρο θα προκύψει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας…

Advertisments