Oι Ερwτικές Προβλέψεις Tης Παρασκευής! Συvάντηση Με Παλιά Αγάπη «ΞYΠΝA» Avαμvήσεις Σε 4 Ζώδια

0
34772
Advertisments

Oι Ερwτικές Προβλέψεις Tης Παρασκευής! Συvάντηση Με Παλιά Αγάπη «ΞYΠΝA» Avαμvήσεις Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας… Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής;

Η αντίθεση της Σελήνης από το Σκορπιό με το Δία, μας φέρνει μεγάλο αέρα στα αισθηματικά μας. Απρόσμενα συναντήσεις θα ταράξουν τα εpwτικά νερά σε κάποια από τα ζώδια…

Δείξε προσοχή, γιατί τα πράγματα σήμερα δεν θα είναι και τόσο εύκολα

και πιθανόν να πέσεις στην παγίδα καθυστερήσεων και παρεξηγήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Oι Πιο «IΣXYPEΣ» Kαρμικές Σχέσεις Avάμεσα Στα 12 Ζώδια

Η αντίθεση Σελήνης-Δία καταδεικνύει πως η ημέρα θα δημιουργήσει μία διάθεση υπερβολής και πολλά πράγματα, συναισθήματα και καταστάσεις σήμερα, θα είναι «ή του ύψους ή του βάθους».

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής 02/02/2024

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ανανεωμένη και απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη σας, στις κινήσεις σας δε θα υπάρξουν αναστολές ή φραγμοί.

Εσείς που είστε στα πρόθυρα νέας ερωτικής αρχής σήμερα θα τολμήσετε να προχωρήσετε σε ουσιαστικές προτάσεις, που εκ των πρότερων σας φανερώνω πως θα γίνουν αποδεκτές. Θα δημιουργήσετε συνθήκες για ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις, η θερμή ανταπόκριση που θα λάβετε θα ανοίξει πορεία σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης! 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα νιώσετε έτοιμοι να προσχωρήσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα υποκύψει στην ελκυστικότητα σας. Η όψη της ημέρας σας δίνει ευκαιρία νέας γνωριμίας, από εσάς θα εξαρτηθεί η ταχύτητα των γεγονότων και των εξελίξεων.

Ζωηρή και πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σας, εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι ανταποκριθείτε με αυθορμητισμό το νέο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το ΠEPΑΣΜΑ Eρμή Στον Υδpοχόο ΜΑΣ Φέρvει Αvατpoπές: Φτάvει «ΔYNΑΤΗ» Eπαvασύvδεση Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης θα καταφέρει να εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει έντονο συναισθηματικό δίλλημα.

Αν είστε ήδη σε σχέση καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία που υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ταίρι. Αν όμως είστε ελεύθεροι και μόνοι, τότε προχωρήστε σε κινήσεις προσέγγισης, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, αναθεωρείτε και επαναπροσδιορίζετε. Αν κάποιοι από εσάς είχατε καταθέσει τα όπλα, τώρα θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάσετε και πάλι στην μάχη της διεκδίκησης.

Για εσάς τους ερωτικά μόνους κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και αυθορμητισμό, το πρόσωπο που θα θελήσετε να προσεγγίσετε δε θα σας απορρίψει. Ανανεώνεται το κλίμα, αλλάζουν οι συνθήκες της ερωτικής σας ζωή σας, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα σας ανοιχτεί ερωτικά, έρχεται με πρόταση συνάντησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τετράγωvο Σελήvης-Αφροδiτης ΗΡΘΕ Να Kάψει Καpδιές: Φτάvουν Νέoι «ΔΥΝΑΤ0Ι» Έρwτες Γι’ Αυτά Τα 5 Ζώδια

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η καρδιά σας θα είναι απελευθερωμένη, σήμερα θα βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας ερωτικής γνωριμίας. Η έντονη διάθεση σας για διασκέδαση και διαφόρων ειδών ευχάριστων δραστηριοτήτων θα φέρει άνοιγμα ερωτικών περιπετειών.

Σήμερα δε θα ανεχτείτε από το ταίρι σας περιορισμούς και πιέσεις, στόχος σας θα είναι να κρατηθείτε μακριά από αγχωτικές καταστάσεις. Εσείς οι ανεξάρτητοι, βασική σας επιθυμία θα είναι η περιπέτεια, το εφήμερο, και όχι το δεσμευτικό! 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ανήσυχη και απρόβλεπτη θα είναι η καρδιά σας, οι ερωτικές σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν σε αποκαλυπτικές ενέργειες και προσεγγίσεις.

Απρόοπτες ερωτικές εκπλήξεις θα φέρουν αναστατώσεις, έρχεται ερωτική συνάντηση που θα ξυπνήσει καταπιεσμένα αισθήματα βαθιάς συναισθηματικής έντασης. Εσείς που είστε σε σχέση, αλλάζετε τακτική, θα είστε σε θέση να δείξτε περισσότερη κατανόηση στο ταίρι σας, η συμπεριφορά σας θα είναι διαλλακτική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eπιτέλους «ΑΠ0ΧΑΙΡΕΤ0YN» Τη Movαξιά Mέσα Στο Φλεβάpη! Φτάνουν Nέοι ΔYΝΑΤ0Ι Έρwτες Για Λέovτες & Άλλα 4 Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, αλλάζουν οι διαθέσεις σας, τώρα θα αφήσετε στην άκρη τάσεις ηττοπάθειας, εσείς οι ίδιοι θα δώσετε νέα τροπή στην ερωτική σας σχέση.

Σήμερα θα κινηθείτε απελευθερωμένα και δυναμικά, η στάση σας θα είναι εκδηλωτική και αυθόρμητη, το παρουσιαστικό σας θα εκπέμπει ελκυστικότητα. Η εξομολόγηση ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα αλλάξει τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής, εντελώς απρόοπτα ανοίγεται κύκλος νέων ερωτικών περιπετειών με κατάληξη την έναρξη σταθερής σχέσης! 

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ανέμελη και χαλαρή θα είναι η στάση σας, θα αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις, δε θα έχετε καμία διάθεση για προβληματισμούς.

Αισιοδοξία θα σας χαρακτηρίζει, η παρουσία σας θα είναι αεράτη και ιδιαιτέρως ελκυστική, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα του αντιθέτου φύλου. Προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε μια ισορροπημένη σκέψη και στάση.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, διορατική θα είναι η αντίληψη σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε τη συναισθηματική κατάσταση του ατόμου που αγαπάτε.

Ανέμελη και ξέγνοιαστη θα είναι η διάθεση σας, η στάση σας θα είναι ερωτική, θα αποφύγετε τις περιττές και ανούσιες συγκρούσεις. Για εσάς τους μόνους και ελεύθερους, η ζωηρή σας διάθεση και ο ερωτισμός που θα εκπέμπετε, θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε ένα καινούργιο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί μεταξύ σας πορεία σταθερής σχέσης! 

Αιγόκερως 

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα αποτραβηχτείτε από οτιδήποτε απειλεί τη συναισθηματική σας ισορροπία, οι ελεύθεροι θα φανείτε δεχτικοί στις νέες ερωτικές προκλήσεις.

Με οικειότητα θα ανταποκριθείτε στο πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει, σας φανερώνω πως θα έχει επάνω του στοιχεία ικανά να εξιτάρουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον, είναι πολύ πιθανό να το ερωτευτείτε. Σήμερα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να κάνει την εμφάνιση του άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν, προσοχή στα διλλήματα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να απαλλαγείτε από ενοχλητικές ερωτικές εκκρεμότητες και γενικά από καταστάσεις μέσα στη σχέση σας που σας αγχώνουν.

Η ανάγκη σας για ανέμελη επικοινωνία χωρίς εντάσεις και ανούσιες κόντρες, θα σας κάνει πράους και συγκαταβατικούς, ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν αποκλείεται να καταλήξει σε θερμές ερωτικές εκδηλώσεις, προμηνύεται έναρξη νέας ερωτικής σχέσης!

Ιχθύς

Σήμερα αγαπητοί Ιχθύες, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε οριστικά και αμετάκλητα οποιεσδήποτε εκκρεμότητες προσωπικής ή επαγγελματικής φύσης σας βαραίνουν από το παρελθόν.

Είναι σχεδόν βέβαιο πως ερωτικό πρόσωπο που ακόμα σας απασχολεί θα κεντρίσει εκ νέου το ενδιαφέρον και την προσοχή σας, δείξτε ανεκτικότητα στις συζητήσεις, αλλά αναζητήστε παράλληλα τις πράξεις εκείνες που θα σας γοητέψουν για να προχωρήσετε…

Advertisments