Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Της Δευτέρας! Παλιά Πάθη «XΤΥΠ0ΥΝ» Δυvατά Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

0
18489
Advertisments

Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Της Δευτέρας! Παλιά Πάθη «XΤΥΠ0ΥΝ» Δυvατά Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνει απροσδόκητο πά8ος στα αισθηματικά αλλά και ξαφνικές εpwτικές καταστάσεις σε κάποια ζώδια….

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων

φέρνει απροσδόκητο πά8ος στα αισθηματικά αλλά και ξαφνικές εpwτικές καταστάσεις σε κάποια ζώδια.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας 20/03/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ναι μεν θα είστε δεχτικοί στις απρόοπτες προκλήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους, ωστόσο ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις ίσως να είναι παρορμητικός ή επιπόλαιος. Ενδέχεται κάποιοι από εσάς να πάρετε την απόφαση να δώσετε οριστικό τέλος με πρόσωπο που νιώθετε πως σας καταπιέζει.
Σήμερα η στάση σας θα είναι απόλυτη και άκαμπτη, δεν αποκλείεται με το ταίρι σας να υπάρξουν εντάσεις και πεισματικές συγκρούσεις κυριαρχίας. Αν δεν θέλετε να δημιουργούν θυμοί ή κόντρες μεγάλης διάρκειας τότε προσπαθήστε να περιορίσετε την αδιαλλαξία σας, ρίξτε νερό στο κρασί σας.  Ένα ευχάριστο συμβάν θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, θα συμβεί απρόοπτη συνάντηση θετικής εξέλιξης!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ανταγωνιστική θα κάνει τη στάση σας, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν συγκρούσεις με το ταίρι σας. Πεισματική θα είναι η συμπεριφορά σας, καλό θα είναι να αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί, κρατηθείτε μακριά από ζητήματα που σας δημιουργούν διχασμούς.

Σήμερα δεν θα είστε σε θέση να ανεχτείτε κουραστικές καταστάσεις και πρόσωπα που δεν μπορούν να σας προσφέρουν ισορροπία ή ηρεμία. Σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε επιλεκτικοί ως προς τα θέματα των συζητήσεων σας, σε περίπτωση που επιδιώξετε συναισθηματικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην πιέσετε για άμεσα αποτελέσματα. Εσάς τους ελευθέρους ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει τρόπο να σας ανοίξει την καρδιά του φέρνοντας ευχάριστες εκπλήξεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα που ίσως να προκαλέσουν ξεσπάσματα και εξάρσεις. Εσείς οι χωρισμένοι σε περίπτωση που θέλετε να επανασυνδεθείτε θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις βλέψεις σας, η στάση σας δεν θα πρέπει να είναι αόριστη.

Θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα σας ανοίξει προοπτική σχέσης, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεωθείτε. Αν θέλετε να σταθμεύσετε συναισθηματικά καταλήγοντας σε σταθερό ταίρι θα πρέπει να κινηθείτε με ωριμότητα. Οι εξελίξεις και τα ενδεχόμενα θα είναι ανάλογα με τη στάση σας γι αυτό προσπαθήστε να εντοπίσετε τι ακριβώς αναζητάτε και προσμένετε. Εσείς που έχετε ήδη σταθερό ταίρι καλό θα είναι να μην κλονίσετε την ισορροπία του δεσμού σας!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα εμφανιστούν καχύποπτες σκέψεις, δεν αποκλείεται να είναι κάπως αρνητική η εκδοχή που θα δώσετε σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να μιλήσετε ξεκάθαρα με το ταίρι σας, ίσως να μην καταφέρετε να απαλλαγείτε από εμμονές ή ζήλειες.

Προχωρήστε σε αναλυτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις για τη μελλοντική πορεία του δεσμού σας. Θα θελήσετε να δώσετε τέλος σε υποθέσεις που σας χαλούν την ψυχολογία ή σας οδηγούν πίσω και όχι μπροστά. Θα βρείτε τη δύναμη να βάλετε φρένο στις απογοητεύσεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα διεκδικήσετε αλλαγές ωστόσο η στάση σας δεν θα πρέπει να είναι επίμονη.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ενδεχομένως να εμφανιστείτε αντιδραστικοί και απόλυτοι στις απόψεις σας, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες και λεκτικές επιθέσεις. Σήμερα προσοχή σε ανασφάλειες και σκηνές ζήλειας, καλό θα είναι να μην φανείτε υπερβολικοί. Θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε πιέσεις με κύριο στόχο να διατηρήσετε κατά κάποιον τρόπο την προσωπική σας ανεξαρτησία ή ελευθερία.

Προσοχή στην στάση που θα κρατήσετε απέναντι στο ταίρι σας θα εμφανιστούν στο προσκήνιο θέματα κυριαρχίας, δεν θα λείψουν οι εντάσεις. Αν θέλετε να σας κατανοήσουν και να αποφύγετε παρεξηγήσεις ή συναισθηματικές εντάσεις, τότε φανείτε ξεκάθαροι και διαλλακτικοί. Η συνομιλία σας με ένα γοητευτικό πρόσωπο θα δώσει νέα πνοή στην καρδιά σας!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, το νου σας να μην πείτε λόγια για τα οποία πολύ σύντομα θα μετανιώσετε. Προσπαθήστε να ελέγξετε θυμούς και εκνευρισμούς, ναι μεν θα νιώσετε πως το ταίρι σας δεν μπορεί να σας κατανοήσει, αλλά και εσείς από την πλευρά σας είστε σίγουροι πως μπορείτε να μπείτε στη θέση του άλλου;

Καλό θα είναι να μην δείτε μονόπλευρα τις καταστάσεις αυτό θα σας οδηγήσει σε αδιέξοδο. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας, για να μην παγιδευτείτε μέσα στις ίδιες σας τις αντιδράσεις, θα πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε και τι είναι αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη. Η συμβουλή μου είναι να χαλιναγωγήσετε τάσεις ανυπομονησίας, να κινηθείτε μεθοδικά, και να διατυπώσετε τις επιθυμίες σας με σαφήνεια. 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ανατροπές θα σημειωθούν στην καρδιά σας, κάποιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας δημιουργήσει εσωτερικούς διχασμούς, ίσως να μπερδευτείτε ανάμεσα στα παλιά και στα καινούργια, καλό θα είναι να αποφύγετε το ενδεχόμενο της διπλής σχέσης. Γοητευτικό πρόσωπο θα σας αναστατώσει συναισθηματικά, είναι πολύ πιθανόν να σας συνεπάρει έντονος ενθουσιασμός.

Γι’ εσάς που αναζητάτε ποικιλία στην προσωπική σας ζωή, σας δίνω τη συμβουλή να προσέξετε τις κινήσεις σας. Εσείς που είστε σε δεσμό, ίσως να υπάρξουν κάποια συμβάντα εκνευρισμού, ωστόσο αν αποφύγετε τις υπερβολές και τα έντονα λόγια θυμού τότε θα καταφέρετε να ισορροπήσετε. Προσπαθήστε να χειριστείτε τις υποθέσεις σας με χαλαρότητα και συγκατάβαση! 

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, οι εκδηλώσεις σας ίσως να βγουν εκτός ελέγχου. Αντιδραστικότητα θα υπάρξει στα λόγια σας, οι κουβέντες που θα πείτε στο ταίρι σας θα είναι κάπως αιχμηρές. Προσέξτε να μην παραβιάσετε τα όρια, επικεντρωθείτε στην αυτοσυγκράτηση και όχι στην αντίδραση. Σας συμβουλεύω να κινηθείτε με ειλικρίνεια και ευθύτητα, αποφύγετε τις υποβολές.

Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να φέρετε κάποιες αλλαγές μέσα στην σχέση σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν τάσεις συναισθηματικής έξαρσης. Στην προσπάθεια σας να ξεφύγετε από ασφυκτικές καταστάσεις, το νου σας να μην παραφερθείτε. Για κάποιους από εσάς απρόοπτη συνάντηση με πρώην ταίρι σας θα πάρει διαστάσεις που ίσως να σας βάλουν σε έντονες σκέψεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις σας, ευέξαπτες οι αντιδράσεις σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας κενά. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αναζητήσετε νέους ρυθμούς ζωής, θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες του δεσμού σας.

Πριν περάσετε σε πράξεις ρίσκου καλό θα είναι πρώτα να σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε και τι νιώθετε για να μην υπάρξει κίνδυνος να πέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες επιλογές. Σήμερα ίσως να το μπερδέψετε το ταίρι σας, ωστόσο τα αισιόδοξα γεγονότα που θα προκύψουν θα καταφέρουν τελικά να ισορροπήσουν τις μεταξύ σας επαφές. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει καινούργια γνωριμία, δίνοντας σας τη δυνατότητα να δώσετε νέα ώθηση στην προσωπική σας ζωή! 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, οι αντιδράσεις σας ίσως να κλονίσουν την ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να προχωρήσετε σε αναλύσεις, εξηγήσεις, και υποσχέσεις γι αυτό θα πρέπει να προσέξετε τα επιφανειακά ή επιπόλαια λόγια.

Θα ανοίξετε έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, αν θέλετε να δώσετε λύσεις σε αιχμηρά ζητήματα τότε φανείτε ειλικρινείς, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπεκφυγές. Με πρόσωπο από το παρελθόν θα σας δοθεί ευκαιρία για ξεκαθάρισμα, στο χέρι σας θα είναι η επανένωση, οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από την δική σας στάση. Σας δίνω τη συμβουλή να σκεφτείτε ώριμα και προνοητικά, αποφύγετε την ανυπομονησία και τις πιεστικές ενέργειες. 

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα ο μόνος τρόπος για να γλυτώσετε από τις διαφόρων ειδών εντάσεις, είναι να προσέξετε πολύ καλά τι θα πείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και με ποιον τρόπο θα το διατυπώσετε. Εσάς τους προσφάτως χωρισμένους θα σας πλησιάσει το πρώην ταίρι σας, θα σας δώσει το έναυσμα για άνοιγμα τολμηρής συζήτησης που θα φέρει τελικά οριστικές λύσεις.

Αν θέλετε να διεκδικήσετε θα πρέπει η τακτική σας να είναι μεθοδική, οι πράξεις σας συνετές και ώριμες. Προσωπική συζήτηση θα ανοιχτεί με άτομο αισθηματικού ενδιαφέροντος που τον τελευταίο καιρό υπήρχαν σκαμπανεβάσματα μεταξύ σας. Σας συμβουλεύω τα βήματα σας να είναι σταθερά και βάσιμα, περιορίστε την αντιδραστικότητα σας! 

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ίσως να μη υπάρξει ισορροπία στις αντιδράσεις σας, ενδεχομένως να εμφανίσετε πείσμα. Μάλλον θα αισθανθείτε πως δεν ξέρετε τι θέλετε, θα δυσκολευτείτε να εντοπίσετε από πού πηγάζει το κάθε σας συναίσθημα γι αυτό θα υπάρξει κίνδυνος να πέσετε σε πιεστικές ή σπασμωδικές ενέργειες.

Προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, αδιάλλακτοι θα είστε στις συζητήσεις με το ταίρι σας, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση σας. Αποφύγετε την ένταση στους διαλόγους σας, καλό θα είναι να μην παρατραβήξετε το ήδη τεντωμένο σκοινί. Κάποιο πρόσωπο φιλοδόξει να διεισδύσει στην προσωπική σας ζωής, θα είναι λάθος αν το απομακρύνετε. Η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διορθώσετε παλιά λάθη….

Advertisments