Η Αντίθεση Σελήνης-Αφροδίτης ΗΡΘΕ Να Κάψει Καρδιές! Φτάνει «ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ» Επανασύνδεση Για Κριούς Κι Άλλα 2 Ζώδια

0
9246
Advertisments

Η Αντίθεση Σελήνης-Αφροδίτης ΗΡΘΕ Να Κάψει Καρδιές! Φτάνει «ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ» Επανασύνδεση Για Κριούς Κι Άλλα 2 Ζώδια

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο και πιο θετικά.

Η Σελήνη που βρίσκεται στον Ζυγό και σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη, ενισχύει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία μας. Έντονα και απρόβλεπτα γεγονότα για κάποια ζώδια…

Άφησε πόρτες ανοιχτές σήμερα. Εκείνοι που σε πλήγωσαν

στο παρελθόν, έρχεται η ώρα που καταλαβαίνουν τα λάθη τους.

Η Σελήνη που βρίσκεται στον Ζυγό και σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη, ενισχύει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία μας. Έντονα και απρόβλεπτα γεγονότα για κάποια ζώδια…

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Οι ερωτικές προβλέψεις για Σήμερα 23/04/2024

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, οι πράξεις σας θα είναι ερωτικές και θερμές, ικανές να δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες. Τολμηρή και αποφασιστική θα είναι η διάθεση σας, επειδή θα έχετε την επιθυμία να προσεγγίσετε εpwτικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο,

σας προτρέπω ανεπιφύλακτα να το τολμήσετε, θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας ενθουσιάσει. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι, τώρα θα βάλετε στη ζωή σας το πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε νόημα και ένταση!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ερωτισμός και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που η προσιτή σας στάση, θα του δώσει το άνοιγμα να περάσει δυναμικά στην εpwτική σας ζωή.

Για εσάς τους μόνους σήμερα θα σημειωθεί έναρξη νέας ερωτικής σχέσης, ωστόσο, προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Για εσάς που είστε σε δεσμό, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία μια πρόταση ή μια προοπτική θα σας ανοίξει δρόμο δεσμευτικής εξέλιξης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να αναρωτηθείτε τι είδους εpwτική ζωή θέλετε να ζήσετε. Επιθυμείτε μια χαλαρή σχέση με στόχο την εφήμερη περιπέτεια;

Ή μήπως αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη είναι η σιγουριά και η ασφάλεια; Τώρα θα βάλετε σε τάξη την καρδιά σας, θα υπάρξουν αναθεωρήσεις σχετικά με τις ερωτικές σας επιθυμίες, έρχονται στη ζωή σας αλλαγές και νέα εpwτικά πρόσωπα!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, σήμερα θα αποκαλύψετε κρυμμένες σκέψεις και επιθυμίες σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σας ενδιαφέρει εpwτικά.

Μια τυχαία συνάντηση θα σας ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης, σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές σχέσεις τότε σας συμβουλεύω να περάσετε σε δυναμικές πράξεις.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στο στάσιμο και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές, προσοχή στις ψευδαισθήσεις, στις υπερβολές και στις εξιδανικεύσεις.

Ανεβασμένες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για φλερτ, θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να ζήσετε απρόοπτα και δυνατά εpwτικά συμβάντα!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η θερμή σας στάση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος δημιουργικών συζητήσεων και πράξεων. Σήμερα θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα καταφέρει να βάλει την καρδιά σας σε μεγάλη συναισθηματική δοκιμασία,

προσοχή να μην σας παρασύρει ο ρομαντισμός, μη φανείτε ευκολόπιστοι. Οι εpwτικά μόνοι αν μπείτε σε διαδικασία σχέσης και ξεκινήσετε από νωρίς τα μελλοντικά όνειρα καλό θα είναι να μην εθελοτυφλήσετε στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ευχάριστες προτάσεις θα αλλάξουν τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής. Ένα άτομο και ένα συγκεκριμένο γεγονός, θα φέρουν άνοιγμα εpwτικής επανασύνδεσης.

Αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, θα έχετε ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο από τα παλιά. Η όψη της ημέρας θα βοηθήσει στο να σβηστούν οι κακές στιγμές, τώρα θα ξεκαθαρίσετε σκέψεις και αισθήματα, σας φανερώνω πως αυτή η δεύτερη ευκαιρία θα έχετε αίσιο τέλος!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές. Κάποιο πρόσωπο από το εpwτικό σας παρελθόν μετανιώνει για λάθη ή για αδιάφορη στάση και έρχεται με στόχο να δημιουργήσει συνθήκες επανασύνδεσης.

Έντονα λόγια και απρόοπτες εξομολογήσεις θα φέρουν αναταραχές, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί πάθος και έντονος ερωτισμός. Μπείτε στον κόπο να δώσετε τη δεύτερη ευκαιρία που θα σας ζητηθεί, το αποτέλεσμα θα τονώσει αισθήματα, θα ενώσει καρδιές.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ανανεωμένες θα εμφανιστούν οι διαθέσεις σας, τολμηρή θα είναι η ερωτική σας στάση, θα βγουν στην φόρα ανάγκες που θα έχετε την ευκαιρία και τη δύναμη να τις ικανοποιήσετε πλήρως.

Εσείς οι μόνοι, πείτε ‘ναι’ στις προτάσεις που θα λάβετε, προμηνύεται νέα εpwτική αρχή επιτυχημένης και άμεσης κατάληξης. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ωθήσει σε έναν ολοκαίνουργιο τρόπο ζωής, θα καταφέρετε να ξεχάσετε παλιές αποτυχημένες σχέσεις!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις καταστάσεις που περικλείουν την ερωτική σας ζωή, δεν αποκλείεται να αλλάξετε απόψεις, θέσεις και επιθυμίες.

Σοβαρότητα και κατανόηση θα δείξετε στο εpwτικό σας ταίρι, ίσως να ανοιχτούν από την πλευρά σας συζητήσεις γύρω από θέματα δέσμευσης. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για καινούργια αρχή, αν διατηρείτε χαλαρή εpwτική σχέση τώρα θα προχωρήσετε σε στάδιο αρκετά πιο σοβαρό.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας φέρει αντιμέτωπους με την προσωπική σας πραγματικότητα, ωστόσο θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε που είναι η αλήθεια και που το ψέμα.

Ίσως να κλονιστούν τα συναισθηματικά θεμέλια της εpwτικής σας σχέσης, ενδέχεται να αποδειχτεί πως ως τώρα εθελοτυφλούσατε και οικειοθελώς επιλέγατε την αυταπάτη. Εσάς τους μόνους, θα σας πλησιάσει πρόσωπο, που μέχρι τώρα δεν είχατε αντιληφθεί τον βαθμό της έλξης του για εσάς!

Ιχθύες

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας δε θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε την αληθοφάνεια από την ψευδαίσθηση και την αυταπάτη από το πραγματικό γεγονός. Έντονη συναισθηματική συζήτηση που θα γίνει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο της καρδιά σας,

θα ενισχύσει κάποιες εσωτερικές σας φοβίες εξαιτίας της λανθασμένης κρίσης σας. Σε σύγχυση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος, για να μην πέσετε σε λάθη αφήστε απλά τη μέρα να κυλήσει χωρίς πιέσεις ή συναισθηματικές αναζητήσεις….

Advertisments