Mε Πoιο Ζώδιο Eίvαι «ΓΡAΦTO» Nα Zήσεις Toν Mεγάλo Έρwτα

0
17481
Advertisments

Mε Πoιο Ζώδιο Eίvαι «ΓΡAΦTO» Nα Zήσεις Toν Mεγάλo Έρwτα

Ποιος είναι ο άντρας της ζωής σου τελικά.. Υπάρχει μια απίστευτα ηλεκτρισμένη και πολύ εpwτική ατμόσφαιρα στον αέρα, και δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Το σύμπαν στέλνει εpwτικό κάλεσμα, και ζητάει από τους άντρες και τις γυναίκες να ενωθούν. Γιατί απλώς έρχεται μια εντελώς νέα εποχή, που δεν αντιμετωπίζεται από την μονάδα…

Ο έpwτας θα φέρει τις δυνάμεις εκείνες που χρειάζεται η ζωή για να πάει στο επόμενο στάδιο.

Ο έpwτας, δεν είναι κάτι προσωπικό, είναι μια τεράστια δύναμη που φτιάχνει κόσμους.

Ας δούμε ποιος είναι ο δικός σου, ο ένας και μοναδικός συνεργάτης, που μαζί του, με τον έpwτά σας, θα φτιάξετε κόσμους ολόκληρους:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε η Nέα Σελήvη Απριλiου Και ΦΕΡΝΕΙ Ανατpoπές! Eπιτέλους «ΞΑΦΝΙΚΗ» Επαvασύνδεση Για Τα Παpακάτω Ζώδια

Σκορπιός – Υδροχόος

Μεγάλος έpwτας, από αυτούς που δεν παλεύονται! Δυο πολύ δυνατά πλάσματα, ένα καρμικός Σκορπιός και ένα ζώδιο που έχει Κυβερνήτη του τον Ουρανό, είναι γραφτό να κάνετε ένα απίστευτο ζευγάρι! Παλιά, μπορεί και αυτή η σχέση να μην πήγαινε καλά. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη το εκπληκτικό φαινόμενο του τετραγώνου του Πλούτωνα με τον Ουρανό!

Τα τετράγωνα είναι δυσαρμονικές όψεις, στον έρωτα όμως, φέρνουν ξεσηκωμό μεγάλο και σφοδρό, σφοδρότατο πάθος! Πάρα πολύ s3 χ και μεγάλες ευκαιρίες για τρελή εξομολόγηση και όρκους, που θα τους πείτε αγκαλιά, ανάμεσα σε πα8ιασμένα φιλιά. Η Αφροδίτη απαιτεί να είστε μαζί, αγκαλιά, να μην μπορεί ο ένας χωρίς τον άλλον! Όσοι Ζυγοί αισθάνονται μια παράφορη έλξη για τους Αιγόκερους, και αγωνιούν αν είναι γραφτό τους να ολοκληρωθεί αυτή η σχέση, ναι, είναι απόλυτα γραφτό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τετράγωvo Σελήvης-Ποσειδώνα ΦEΡΝΕΙ Ανατροπές! Επιτέλους ‘ΓYPIΖΕΙ’ ο Τpοχός Σε Έρwτα-Xρήμα Για Διδύμoυς & Άλλα 3 Ζώδια

Πά8ος χωρίς προηγούμενο, με μια Αφροδίτη να μετατρέπει τον Αιγόκερω στον πιο γοητευτικό εκπρόσωπο του ζωδιακού, και με έναν Ζυγό να χάνει την περίφημη αναποφασιστικότητά του και να γίνεται σταθερός και αφοσιωμένος στον Αιγόκερω! Τρελή αγάπη, από αυτές που γεννιούνται μόνο για καλό.

Ταύρος – Λέων

Τα πα8ιάρικα ζώδια, που το ένα λατρεύει το άλλο στην πρώτη ευκαιρία. Τώρα με την Αφροδίτη που κυβερνάει τον ταύρο να έχει πάρει όλη την δύναμη και από τον Αιγόκερω, πώς να αντισταθεί ο φλογερός Λέων στην απόλυτη αγάπη που τον περιμένει; Και όχι μόνο αυτό, αλλά και με τον Άρη του Λέοντα στην Παρθένο, θέλει όχι μόνο να πάρει αγκαλιά τον Ταύρο και να τον πνίξει στα φιλιά, τον θέλει και μόνο δικό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Το ΠEPΑΣΜΑ Avάδρομου Εpμή Στο Kριό! Φτάvει «ΠΑΘIAΣΜΕΝΗ» Eπαvασύνδεση Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Τα βρίσκουν υπέροχα και στο θέμα της αφοσίωσης αυτή τη στιγμή ο Λέων με τον ταύρο, κάτι που μετατρέπει τον ταύρο στην απόλυτη μηχανή του έρωτα, γιατί αλλιώς, χωρίς ασφάλεια, δεν μπορεί να φτάσει στο υπέρτατο όριο της ηδ@νής. Αυτή τη στιγμή προβλέπεται η ένωσή τους να πάει πολύ μακριά και η αγάπη τους να είναι ακόμα πιο παράφορη από ότι συνήθως.

Κριός – Καρκίνος

Ο Κριός είναι πάρα πολύ σοβαρός αυτόν τον καιρό. Με τον καρκίνο μοιράζονται τον Άρη, που βρίσκεται στην Παρθένο. Και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να γλυκάνει όλες τις διαφορές. Επιτέλους, ο Καρκίνος, που περιμένει πώς και πώς από τον Κριό να του δώσει μια νότα σιγουριάς, έχει όλη τη διαβεβαίωση της αγάπης του Κριού. Και αυτό σημαίνει πως μπορεί να αγκαλιάσει μόνο όπως ένας Καρκίνος ξέρει!

Δεν περιμένει ο Κριός να πάθει τέτοιο εpwτικό ντελίριο, θα το πάθει όμως και θα του αρέσει! Οι δυο τους έχουν να φτάσουν σε απίστευτες σφαίρες έpwτα, και σε επίπεδο s3 χ και σε ψυχικό επίπεδο.

Δίδυμοι – Τοξότης

Πάθος και μεγάλη s3 χουαλική τρέλα, για αυτά τα δύο απίστευτα ζώδια . Ο δίδυμος παίρνει πια τις αποφάσεις του, δεν θέλει παιδιαρίσματα. Όχι ότι έχει κανένα πρόβλημα με το παιχνίδι ο Τοξότης, συνήθως, άλλο που δεν θέλει. Αλλά τον Δίδυμο, αν τον αγαπήσει, τον αγαπάει πάρα πολύ. Αυτή τη στιγμή, λόγω Αφροδίτης, συνεννοούνται τόσο καλά όσο ποτέ. Είναι η πιο καλή συγκυρία για τους δυο τους, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και τον Άρη στην παρθένο. Είναι δύο στιβαρές θέσεις, που υπόσχονται βαθύ συναίσθημα και καλή προοπτική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τετράγωvο Σελήvης-Αφροδiτης ΗPΘΕ Να Kάψει Καpδιές! Φτάvουν Νέoι «ΔΥNATΟΙ» Έρwτες Για Kριούς Κι Άλλα 4 Ζώδια

Παρθένος – Ιχθείς

Συνέχεια μπροστά μας το βρίσκουμε αυτό το βαθύτατα ενωμένο ζευγάρι . Η Αφροδίτη του Παρθένου, συναντάει τον Πλούτωνα του Ιχθύ. Καρμική ένωση, από δύο εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου που είναι και πολύ ισχυροί, και πολύ περίεργη. Η σκοτεινή και σαγηνευτική εpwτική προσωπικότητα του Ιχθύ, έρχεται και δένει άψογα με την πάλι σκοτεινή, λόγω Κρόνου, διάθεση του Παρθένου. Μπορεί ο Κυβερνήτης του παρθένου να είναι ο Ερμής, και του Ιχθύ η Σελήνη . Αλλά ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, είναι που υπογράφουν τον απέραντο έpwτα αυτών των θαυμάσιων και σημαντικών ζωδίων…

Advertisments