Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Της Δευτέρας! Παλιά Πάθη «XTYΠΟΥΝ» Πάλι Τη Πόρτα Σε 4 Zώδια

0
16364
Advertisments

Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Της Δευτέρας! Παλιά Πάθη «XTYΠΟΥΝ» Πάλι Τη Πόρτα Σε 4 Zώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Tι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας;

Η Σελήνη που περνά στο εξωστρεφές ζώδιο του Τοξότη, δημιουργεί μια κατεδαφιστική επίδραση. Το παρελθόν, θα προσπαθήσει πεισματικά να επανέλθει και να κάνει την παρουσία του αισθητή στην καθημερινότητά σου…

Μεγάλες ευκαιρίες για συζητήσεις που αφορούν τα συναισθήματά σου, την πορεία

ή την εξέλιξη της σχέσης σας, αλλά και την ενδεχόμενη επισημοποίηση του δεσμού σας.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας 13/03/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει αισιοδοξία στο σκεπτικό σας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βγείτε από την ανία και τη στασιμότητα, τώρα θα εκτοπίσετε αρνητισμούς και αναστολές.

Η επικοινωνιακή σας διάθεση και η ερωτική σας γοητεία θα δώσουν άνοιγμα να σας πλησιάσουν πρόσωπα που εδώ και καιρό προσπαθούν να κερδίσουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Σήμερα κάποιος θα τολμήσει να σας εκδηλωθεί ερωτικά, δεν θα είναι καθόλου κακή περίπτωση γι αυτό δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον! 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα αποκαλυφθεί η εγκάρδια πλευρά του χαρακτήρα σας, τώρα εσείς οι ίδιοι θα θελήσετε να δώσετε καινούργια και διαφορετική τροπή στις υποθέσεις σας.

Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα είστε έτοιμοι να περάσετε συνουσιαστικές προσεγγίσεις, η εκδηλωτική σας στάση θα σας κάνει προσιτούς και ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Μια πρόσκληση που θα λάβετε από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα σας ανοίξει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ευχάριστες πληροφορίες θα αποτελέσουν αφετηρία νέας ερωτικής αρχής. Η εικόνα σας προς το αντίθετο φύλο θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, ζωηρή θα είναι η διάθεση σας με όρεξη για δράση.

Φιλική πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο αντίθετου φύλου θα μετατραπεί πολύ γρήγορα σε ερωτικό ραντεβού. Κρατήστε ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς σας, κάποιο πρόσωπο θα περάσει στη ζωή σας με θερμές διαθέσεις!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ένα γεγονός θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από καταστάσεις ρουτίνας. Η θετική απάντηση που θα δώσετε σε ερώτηση που θα σας απευθύνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα δημιουργήσει καινούργια κατεύθυνση στην ερωτική σας πορεία.

Τώρα θα πάρετε τη δυναμική απόφαση να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας, δεν πρόκειται να σας σταματήσουν εμπόδια ή αναστολές. Αυτή τη φορά θα αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να ερωτευτεί, να είστε σίγουροι πως δεν θα απογοητευτείτε.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για τολμηρά βήματα, το νου σας να μην πιαστείτε στον ύπνο.

Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα βρεθείτε να συνομιλείτε με άτομο ελκυστικό, εντυπωσιακό, και ταιριαστό στις ερωτικές σας προτιμήσεις. Καινούργιο πρόσωπο καταφθάνει στο πλάι σας, από περιπέτεια θα ξεκινήσει, ίσως σε δέσμευση τελικά να καταλήξει! 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, συγκαταβατική θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε τάσεις ρομαντισμού.

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς, σήμερα θα σας πλησιάσει με τρόπο θερμό και πολύ εγκάρδιο πρόσωπο, που ενδεχομένως να μην έχετε αντιληφθεί τον βαθμό της έλξης του για εσάς. Θα σας δώσω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε αναλόγως, ανταποδώστε την αγάπη και το ενδιαφέρον που θα σας δοθεί.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σας συμβουλεύω να την εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, όντως θα σας οδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα. Πρόσωπο από τα παλιά θα βάλει την καρδιά σας σε ένα είδος συναισθηματικής δοκιμασίας.

Έντονες συζητήσεις και αποκαλυπτικές κουβέντες θα δώσουν μια αισιόδοξη απόχρωση στη σκέψη σας. Θα υπάρξει μεταξύ σας θερμό ραντεβού που σίγουρα θα φέρει ευχάριστες ανατροπές. Σήμερα βραδινή ώρα παίρνετε απόφαση να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά σας αγάπη!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό, κατανόηση και δυνατό ένστικτο. Η προσοχή που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας δώσει το έναυσμα καινούργιας ερωτικής αρχής.

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν αισθήματα που θα έχουν την δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Σε περίπτωση που προκύψει σχέση, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα είναι καθόλου περαστική.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, στόχος σας θα είναι οι θερμές ερωτικές επαφές. Εσείς που είστε άνευ σχέσης, σας φανερώνω πως ένα πρόσωπο θα αποδειχτεί ερωτικά διαθέσιμο για εσάς, περάστε σε προτάσεις, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον του.

Ερωτικό άνεμο θα σας φέρει πρόσωπο από το παρελθόν, θα σας δώσει την ευκαιρία όχι μόνο να θυμηθείτε τα παλιά, αλλά να περάσετε και σε καινούργια τελείως διαφορετικά από τα προηγούμενα! 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, μια ευχάριστη συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο που διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο, θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας, θα υπάρξουν  ανατροπές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο ερωτικό σας μέλλον.

Εσάς τους ερωτικά μόνους, ξαφνική στροφή στην ψυχολογία σας θα δημιουργήσει η γνωριμία σας με ένα αρκετά ελκυστικό πρόσωπο, που παρά το ότι στην αρχή το μεταξύ σας κλίμα θα είναι φιλικό, ωστόσο με γρήγορα βήματα η ατμόσφαιρα θα μετατραπεί σε ερωτική. 

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα βρείτε συναισθηματική κατανόηση,  θετικές και ειλικρινείς θα είναι οι προθέσεις που θα έχει το αγαπημένο σας ταίρι, οι συζητήσεις σας θα γίνουν σε κλίμα ήρεμο και διαλλακτικό.

Εσείς που διανύεται περίοδο χωρισμού έρχεται ξεκαθάρισμα συμφιλίωση και επανασύνδεση, κλείνουν αρνητικά γεγονότα, ξαναβρίσκει ισορροπία η ερωτική σας ζωή. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ερωτική γοητεία, αξιοποιήστε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο! 

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, απελευθερωμένο και ιδιαιτέρως θερμό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, σταθεροί θα φανείτε στους ερωτικούς σας στόχους. Σήμερα θα ανοίξετε συναισθηματική συζήτηση που θα κλείσει με υποσχέσεις για παρόν και μέλλον.

Ένα ευχάριστο ραντεβού θα έχει ως κατάληξη την ολοκλήρωση μιας ερωτική σας υπόθεσης. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει ολοφάνερα, πως η μεγάλη του επιθυμία είναι να σταθμεύσει οριστικά στην ερωτική σας ζωή…

Advertisments