Το Τετpάγωvο Αφροδiτης-Δiα ΑΠ0ΨΕ Φέpvει Avατροπές: Φτάvει «ΔYNAΤΗ» Eπαvασύνδεση Για Σκοpπιούς Κι Άλλα 3 Ζώδια

0
26832
Advertisments

Το Τετpάγωvο Αφροδiτης-Δiα ΑΠ0ΨΕ Φέpvει Avατροπές: Φτάvει «ΔYNAΤΗ» Eπαvασύνδεση Για Σκοpπιούς Κι Άλλα 3 Ζώδια

Δες τώρα τι λέει για το ζώδιο σου- Για ποια ζώδια “χτυπάει” το καμπανάκι;

Το Tετράγωνο αυτό, θα φέρει αρκετή επικοινωνία, νέα, μηνύματα και τηλεφωνήματα τα οποία θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου. Το συναίσθημα, νικά τη λογική σου…

Μέρα διασκέδασης, επικοινωνίας αλλά και υπερβολής.

Το συναίσθημα την σημερινή ημέρα, νικά την λογική σου και φέρνει στο προσκήνιο ερωτικές επιστροφές!

Αφροδίτη και Δίας θα συναντηθούν μέσω μίας δυσαρμονικής όψης τετραγώνου, καταδεικνύοντας πως η ήμερα μπορεί να δημιουργήσει μία διάθεση υπερβολής ιδιαίτερα απέναντι σε αισθηματικά ζητήματα.

Μέρα διασκέδασης, επικοινωνίας, κυρίως αν είσαι Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος!

Οι Ερωτικές Προβλέψεις Για Σήμερα 25/2/2024

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα γίνετε πιο άμεσοι και πιο ουσιαστικοί στην επικοινωνία με το ταίρι σας, θα αναζητήσετε ριζικές λύσεις προκαλώντας αναλυτικούς διαλόγους. Εσείς οι ελεύθεροι θα είστε αρνητικοί ως προς το περιστασιακό, επιθυμία σας θα είναι να αποκτήσετε ένα σταθερό ταίρι ανάλογο των προσόντων σας.

Αυθόρμητοι θα φανείτε ως προς τις εpwτικές σας εκδηλώσεις, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να οδηγηθούν οι επαφές σας σε σταθερή σχέση!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα φέρει σύγχυση στη σκέψη σας, ενδέχεται να περάσετε σε αναθεωρήσεις και αλλαγή απόψεων. Πριν προβείτε σε ουσιαστικές ενέργειες, δώστε μεγάλη προσοχή στα φαινόμενα και στα γεγονότα, αν βγάλετε βιαστικά και επιπόλαια συμπεράσματα θα πέσετε σε αστοχίες.

Η σημερινή μέρα θα σας φέρει καινούργιο ερωτικό άνοιγμα, καλό θα είναι να μην κρατήσετε υπεροπτική στάση. Η τάση που θα έχετε να κριτικάρετε με αυστηρότητα, δε θα σας ωφελήσει.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα φανείτε σταθεροί στις απόψεις σας, συνειδητοποιημένοι και προσγειωμένοι στα θέλω σας. Σήμερα θα είστε εφοδιασμένοι με αποφασιστική θέληση.

Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας και επειδή θα υπάρξουν πρόσωπα που θα θελήσουν να σας πλησιάσουν, γι’ αυτό αφήστε ελεύθερο το πεδίο. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας νιώσει κάπως απρόσιτους!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα φέρει στους διάλογους σας, θα εμφανιστείτε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, ωστόσο δε θα λείψει από την πλευρά σας και η διάθεση κριτικής. Εσείς οι μόνοι, θα έχετε συνομιλία με πρόσωπο που οι ειλικρινείς φιλοφρονήσεις του θα αναπτερώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σας.

Δημιουργικές θα είναι οι συναναστροφές σας, θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, που θα θεμελιώσουν τη σχέση σας ή θα οδηγήσουν σε έναρξη νέας εpwτικής αρχής.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η κριτική σας, οι παρατηρήσεις σας και η επιλογές σας, θα στοχεύουν στο δημιουργικό αποτέλεσμα, σκοπός σας θα είναι να βελτιώσετε σχέσεις και επαφές. Σήμερα θα κρατήσετε τον έλεγχο των αισθημάτων σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε λεκτικές κόντρες, με ομαλότητα θα εξελιχθούν οι συζητήσεις σας.

Αν θέλετε να περάσετε σε εpwτικές προτάσεις, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να δράσετε, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ερωτικά τηλεφωνήματα και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα αναζητήσετε συναισθηματική επικοινωνία βάθους, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα κινηθείτε, στοχεύοντας να δώσετε τέλος σε ανασφάλειες ή αβεβαιότητες.

Θα αποφύγετε τα μασημένα λόγια, οι κουβέντες σας θα αποσκοπούν στο να παρθούν ριζικές αποφάσεις και στο να δοθούν ξεκάθαρες εξηγήσεις. Καταφθάνει θερμή εpwτική περίοδος, αποκαλυπτική εξομολόγηση θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε με θερμό μάτι πρόσωπο, που ως τώρα προσπαθούσε να καμουφλάρει την έλξη του για εσάς.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, η εικόνα σας θα είναι ελκυστική, θα είστε αυστηρά επιλεκτικοί ως προς τα πρόσωπα που θα επιτρέψετε να σας πλησιάσουν μέσω social media.

Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, θα υπάρξει με το ταίρι σας συζήτηση για θέματα μελλοντικής εξέλιξης, καλό θα είναι να μην προσπαθήσετε να πιέσετε την κατάσταση!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα φέρει εpwτισμό στους διάλογους σας και νέα ανοίγματα στις εpwτικές σας αναζητήσεις. Σήμερα, κατά τις βραδινές ώρες θα υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα, που αν δεν τα αφήσετε να σας ξεφύγουν, τότε θα σημειωθεί θερμό εpwτικό γεγονός.

Εσείς οι ερωτικά μόνοι, αν ψάχνετε το τέλειο εpwτικό ταίρι δύσκολα θα το βρείτε, αν όμως κρατήσετε τον πήχη των προσδοκιών σας σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο, τότε ετοιμαστείτε για τον ερχομό καινούργιου προσώπου στη ζωή σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, επιτυχημένη κατάληξη θα δοθεί στις επαφές σας. Συζήτηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά θα καταφέρει να σας βγάλει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, λυγούν εμπόδια, περνάτε σε στάδιο ισορροπίας.

Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για θερμή επικοινωνία, θα σας δοθεί άνοιγμα να επανορθώσετε για λάθη του παρελθόντος. Η σημερινή μέρα θα αποτελέσει αρχή ερωτικών αλλαγών, δώστε ιδιαίτερη σημασία στα λόγια και στον τρόπο έκφρασής σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα διχάσει τη σκέψη σας, προσοχή σε τάσεις απαισιοδοξίας, αποφύγετε να προσκολληθείτε με πείσμα στις εικασίες σας. Η σημερινή μέρα θα μετατρέψει τους διάλογους σας σε συζητήσεις συναισθηματικού βάθους,

γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Ένα πρόσωπο από το εpwτικό σας παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, αν θέλετε να το απορρίψετε, κάντε το με τρόπο ευγενικό και όχι αυστηρό.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιαλύνετε μπερδεμένες καταστάσεις μέσα στη σχέση σας, σήμερα θα αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα, θα δώσετε τις απαιτούμενες εξηγήσεις.

Σήμερα, θα φανείτε τολμηροί σε πρόσωπο που επιθυμείτε να κυριαρχήσετε στην ερωτική του ζωή, σας προτρέπω να εκφράσετε τις προτάσεις που σκέπτεστε, θα πιάσουν τόπο. Περάστε δυναμικά σε εpwτικές διεκδικήσεις και εξομολογήσεις, δεν πρόκειται να βγείτε χαμένοι!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα με τηλεφώνημα που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις επαφές σας και να οδηγηθείτε σε επανασύνδεση. Θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν απόψεις.

Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας, ωστόσο προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε την αυστηρή κριτική…

Advertisments