Ζώδια Σήμερα! Τι Λέvε Τα Ζώδια Για ΣΗΜΕPΑ Παρασκευή 17/3/2023

0
2144
Advertisments

Ζώδια Σήμερα! Τι Λέvε Τα Ζώδια Για ΣΗΜΕPΑ Παρασκευή 17/3/2023

Θυμήσου, η αγάπη που δίνεις γυρίζει πάντα πίσω σε σένα…Δες τα ζώδια και μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα για σένα…

Πως θα κυλήσει η ημέρα σου σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά; Πως σε επηρεάζoυν σήμερα οι νέες πλανητικές όψεις και πως αυτό θα επιδράσει στην καθημερινότητα σου;

Με το σημερινό τετράγωνο  Ερμή – Άρη αποφύγετε καβγαδάκια

 

και βιαστικές αποφάσεις οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της κυβέρνησής της τον Ταύρο, εγκαινιάζει μία νέα όμορφη περίοδο για θέματα σχέσεων / συντροφικότητας.

Οι Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή (17/3/2023)

Κριός

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, για σήμερα Παρασκευή, η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ταύρου μπαίνεις λοιπόν σε μία περίοδο ευνοϊκή για τα οικονομικά σου, όπου μπορείς να δεις τις πηγές εσόδων σου να τονώνονται και να ανέβει η αυτοπεποίθησή σου! Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη καλό είναι να μην βιάζεσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αλλά και να μην είσαι τόσο έκρυθμος στις συζητήσεις σου, γιατί μπορεί να εκδηλώσεις μία εγωιστική συμπεριφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα στα αισθηματικά σου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν επικοινωνίες, συναντήσεις κατά τις οποίες θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις, λόγω βιασύνης ή ακόμα και επιπολαιότητας. Καλό είναι να κρατήσεις μία μετριοπαθή στάση για να αποφύγεις τα καβγαδάκια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά είναι μία από τις προτεραιότητες της ημέρας, έχεις στόχους και φιλοδοξίες, όμως με το τετράγωνο Ερμή – Άρη, θα δημιουργηθούν κάποια καβγαδάκια και εκνευρισμοί που θα σε αποσυντονίσουν. Στα οικονομικά μπαίνεις σε μία εξαιρετική περίοδο!

Ταύρος

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο σου και μπαίνεις σε μία περίοδο όπου έλκεις σαν μαγνήτης αυτό που επιθυμείς. Αρχίζεις να ασχολείσαι περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση, τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου και είσαι πολύ πιο ερωτεύσιμος, γοητευτικός και αρχίζεις να βλέπεις και θετικές εξελίξεις και στον αισθηματικό τομέα. Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη είναι πολύ πιθανό να λάβεις κάποια νέα για οικονομικά όπου θα εκνευριστείς, προσοχή στα έξοδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από σήμερα που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σου μπαίνεις σε μία «χρυσή εποχή» για τα αισθηματικά, όπου πολλές από τις προσδοκίες σου θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα! Η σχέση σου μπαίνει σε ένα καλό στάδιο, ενώ αν δεν έχεις σχέση είσαι στην κατάλληλη περίοδο για φλερτ και ερωτικές κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχει η ευκαιρία επαγγελματικών προτάσεων και συζητήσεων, εσύ είσαι απόλυτα δημιουργικός, χρειάζεται όμως να δείξεις προσοχή στα οικονομικά και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για αγορές , που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις.

Δίδυμοι

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα Παρασκευή το τετράγωνο του κυβερνήτη του ζωδίου σου Ερμή, με τον Άρη από το ζώδιο σου, σε κάνει ιδιαίτερα νευρικό και ανυπόμονο για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου! Βιάζεσαι να δεις εξελίξεις και να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θες, όμως μπορεί να λειτουργήσεις οξύθυμα και επιπόλαια. Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ταύρου και δεν θα λείψει το παρασκήνιο σε ερωτικά και οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι παθιασμένος και ερωτικός, επίμονος να κατακτήσεις τον ερωτικό στόχο που θες, όμως μπαίνεις και σε ένα διάστημα που στα αισθηματικά δεν θα λείψει το παρασκήνιο, η μυστικότητα και οι κρυφές καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σήμερα διατήρησε χαμηλούς τόνους για να μην τσακωθείς με πρόσωπο που κατέχει υψηλή θέση, δεν λείπουν οι παρεξηγήσεις, οι κόντρες και οι αντιδικίες. Στα οικονομικά , θα υπάρξει κάποια κρυφή πηγή εισοδήματος, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς!

Καρκίνος

Γενικά

Για σήμερα Καρκίνε μου, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο θα σε βοηθήσει σταδιακά να ανοιχτείς περισσότερο στην κοινωνική σου ζωή και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για φίλους, διασκέδαση, ψυχαγωγία! Ευνοούνται φλερτ και αισθηματικές γνωριμίες μέσω του κοινωνικού σου κύκλου και είναι μία θετική μέρα για να προωθήσεις τα όνειρα για το μέλλον σου! Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη, δεν θα λείψουν κάποιοι προσωρινοί εκνευρισμοί που θα προέλθουν από είδηση που θα λάβεις, πολύ πιθανό από μακρινό συγγενή, ή από κάποιο έγγραφο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εξαιρετική είναι η μέρα για τα αισθηματικά σου η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερω και τονώνει για σένα την συντροφικότητα και την ανάγκη για δέσμευση, ενώ η Αφροδίτη από τον Ταύρο, εκπληρώνει επιθυμίες σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ουδέτερη είναι η μέρα για τα επαγγελματικά σου, καλό είναι όμως να αποφύγεις σημαντικές υπογραφές, ή αποφάσεις ενώ είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείς από κάποια είδηση σε σχέση με μία παρελθοντική υπόθεση! Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάποια σπουδαία εξέλιξη.

Λέων

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ μου Λέοντα, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και από την κορυφή του ωροσκοπίου σου, στρέφει τις επιθυμίες σου, σε θέματα που αφορούν την καριέρα και την κοινωνική σου προβολή! Μπορείς να δεχθείς στήριξη στα επαγγελματικά και να είσαι αρκετά αγαπητός. Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη δεν θα λείψουν κάποιες παρεξηγήσεις με άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, λόγω συζητήσεων που δεν θα έχουν μία θετική τροπή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι αρκετά αδιάφορος σήμερα για τα αισθηματικά, τα αφήνεις παρεμελημένα και αυτό μπορεί να φέρει κάποιες γκρίνιες και παράπονα από το ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση, τότε η μέρα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στην εργασιοθεραπεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις όλες τις ευκαιρίες να φτάσεις ψηλά, να πετύχεις στόχους, να δεχθείς υποστήριξη αλλά και να προβληθείς και να κερδίσεις μία καλύτερη θέση στον τομέα που δραστηριοποιείσαι! Στα οικονομικά, βελτιώνονται οι αποδοχές, όμως λόγω τετράγωνου Ερμή – Άρη καλό είναι να μην λειτουργήσεις επιπόλαιες σε αγορές.

Παρθένος

Γενικά

Για σήμερα Παρασκευή αγαπητέ μου Παρθένε, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη σου προκαλεί αρκετή ένταση και εκνευρισμό για ζητήματα που αφορούν την καριέρα σου! Πρόσεξε σε λόγια που θα γίνουν με συνεργάτες σου, για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Ταύρου και μπαίνεις σε μία περίοδο, όπου η χαρά, η ικανοποίηση και η απόλαυση κρύβονται την επόμενη περίοδο σε ταξίδια, φλερτ από το διαδίκτυο, αλλά και σε σχέσεις από απόσταση….

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρόλο που μπαίνεις σε μία καλή περίοδο για τα αισθηματικά όπου θα υπάρξει αναγέννηση, σήμερα θα θελα να μην είσαι τόσο οξύθυμος και παρορμητικός στα λόγια σου, για να μην προκύψουν ανούσια καβγαδάκια με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έκρυθμη είναι αυτή η μέρα για τα επαγγελματικά σου, ο Άρης από τους Διδύμους είναι γεγονός ότι σε προκαλεί με αρκετά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην δουλειά σου και η επαφή με τους συνεργάτες σου, χρειάζεται προσοχή! Στα οικονομικά μπορείς να δεχθείς ενδιαφέρουσες προτάσεις!

Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Παρασκευή το πέρασμα του κυβερνήτη του ζωδίου σου, της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Ταύρου, σε βάζει σε μία περίοδο εύνοιας στα οικονομικά, ενώ και στα ερωτικά, φουντώνει για τα καλά το πάθος! Η μέρα όμως κρίνεται αρκετά απαιτητική για τα εργασιακά σου, αφού το τετράγωνο Ερμή – Άρη, φέρνει κούραση, αποδιοργάνωση, μειωμένη ενέργεια και … θυμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρχονται φλογερές στιγμές για τα αισθηματικά σου, όπου το ένστικτο θα γίνει ο οδηγός που θα σε κατευθύνει στην αγκαλιά ενός έρωτα που θα αφεθείς χωρίς να σκεφτείς συνέπειες … δεν παύει όμως να κυριαρχεί και η ζήλεια και η ανάγκη του να νιώσεις ασφαλής συναισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις σήμερα κάποιες συζητήσεις, που θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό, συντόνισε καλύτερα το πρόγραμμά σου! Στα οικονομικά μπαίνεις σε μία πιο ανθηρή περίοδο.

Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Παρασκευή είναι πολύ σπουδαίο για σένα ότι περνά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα αναθερμάνει για τα καλά το κλίμα στα αισθηματικά και θα τονώσει την συντροφικότητα, την ζεστασιά και την ανάγκη σου για πλήρη και ουσιαστική δέσμευση! Με το τετράγωνο Ερμή – Άρη είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες διαφωνίες με το παιδί σου, για ζητήματα οικονομικών, προσοχή όμως γιατί ούτως ή αλλιώς σήμερα έχεις την ροπή για αρκετά έξοδα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπαίνεις σε ένα από τα καλύτερα διαστήματα της χρονιάς για τα αισθηματικά σου, όπου σταδιακά ανοίγεται ο ορίζοντας για την βελτίωση μίας σχέσης που θα μπορεί να έχει μία καλή και σταθερή προοπτική! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, αναμένεται να σου χαρίσει τις πιο όμορφες ερωτικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπαίνεις σε μία περίοδο όπου θα βελτιωθούν οι συνεργασίες σου και θα έχεις θετική έκβαση μέσα από την υποστήριξη που θα δεχθείς. Στα οικονομικά για σήμερα, δείξε προσοχή σε επιπόλαια έξοδα.

Τοξότης♐

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη για σήμερα Παρασκευή, με το τετράγωνο Ερμή – Άρη φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα αγαπημένα, είτε είναι η οικογένεια, είτε είναι ο σύντροφος! Άθελα σου μπορεί να εκφραστείς αρκετά πιο νευρικά και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, βελτιώνει τις συνθήκες στην εργασία και σε βοηθά να ασχοληθείς με θέματα καλλωπισμού, ομορφιάς και φυσικής κατάστασης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα είναι SOS για τα αισθηματικά γιατί μπορεί να προκύψουν καβγαδάκια όπου θα ξεφύγουν οι καταστάσεις από τον έλεγχο και θα χαθεί η ισορροπία και η αρμονία στην σχέση σου! Αν δεν έχεις σχέση, μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις για μία νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που εκνευρίζεσαι με κάποιους συνεργάτες και θα θελες να τα πεις έξω από τα δόντια, σου συνιστώ ψυχραιμία και θυμήσου ότι η εργασία σου θα βελτιωθεί και θα σου αποδώσει και τα προσδοκώμενα στα οικονομικά.

Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα σου έχω ένα θετικό νέο αλλά και ένα αρνητικό! Ξεκινώντας με το αρνητικό, σήμερα μπορεί να θυμώσεις με συζητήσεις επαγγελματικές, είτε μπορεί να σου αλλάζουν το πρόγραμμα, να σου φορτώνουν αγγαρείες και αυτό να σε αποδιοργανώνει. Το χαρούμενο νέο της ημέρας είναι ότι η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου και σταδιακά μπαίνεις σε μία εκπληκτική περίοδο για τον αισθηματικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σήμερα Παρασκευή η Σελήνη είναι στο ζώδιο σου και η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο, επομένως είναι μία μέρα που φέρνει ικανοποιήσεις, φλερτ, δυνατότητα να προσεγγίσεις το άτομο που επιθυμείς και να περάσεις μαζί του όμορφες στιγμές που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σήμερα κυριαρχεί η αταξία και θυμώνεις με κάποια νέα που θα έρθουν στα αυτιά σου! Στα οικονομικά είναι ουδέτερες οι εξελίξεις , όμως ικανοποιούνται οι βασικές σου ανάγκες και νιώθεις επαρκείς.

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Για σήμερα Παρασκευή αγαπητέ μου Υδροχόο το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη θα προκαλέσει κάποιες διαφωνίες για ζητήματα ερωτικά και οικονομικά! Καλό είναι να μην είσαι βιαστικός στις επιλογές σου! Το θετικό νέο της ημέρας, είναι ότι η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου και σταδιακά θα βελτιώσει τις συνθήκες στο οικογενειακό περιβάλλον, θα συσφίγξεις σχέσεις με τους γονείς και τους οικείους σου και θα νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις την ανάγκη στα αισθηματικά να επικεντρωθείς στο γνώριμο, σταθερό, πρόσωπο από το παρελθόν σου και να καλύψεις κάποια κενά. Μία νέα ερωτική ιστορία, δεν εξελίσσεται έτσι όπως θα θελες και αυτό σου προκαλεί κάποιον εκνευρισμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν έχεις εμπόδια σήμερα στα επαγγελματικά και μπορείς να κλείσεις και εκκρεμότητες. Στον οικονομικό τομέα, προκύπτουν αρκετά έξοδα, που αφορούν την διασκέδαση, το παιδί ή τον σύντροφο!

Ιχθύες♓ 

Γενικά

Για σήμερα Παρασκευή αγαπητέ μου Ιχθύ, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιο σου, με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, σου προκαλεί αρκετό εκνευρισμό για θέματα προσωπικά, οικογενειακά. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σοβαρές συζητήσεις, ενώ προσπάθησε να μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις εντελώς προσωπικά! Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου και ευνοείσαι το επόμενο διάστημα για ερωτικές συναντήσεις, φλερτ, γνωριμίες ή ακόμα και για ένα ταξιδάκι αναψυχής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα αγαπητέ μου Ιχθύ τροχίζεις τα νύχια σου για καβγά και όλο κάτι σου φταίει στα αισθηματικά! Μην μπαίνεις σε συζητήσεις που ξέρεις ότι θα οδηγήσουν σε ρήξη! Αξιοποίησε τα χαρίσματά σου, που είναι ο ρομαντισμός, η ενσυναίσθηση και η υποχωρητικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπαίνεις σε περίοδο όπου οι ιδέες σου θα σε βοηθήσουν αρκετά στον επαγγελματικό τομέα, ενώ και κάποιες συμφωνίες θα κριθούν προς όφελος των οικονομικών σου

πηγή

Advertisments