Οι Ερwτικές Πpoβλέψεις Tης Παρασκευής! Παλιά Ερwτικά Πάθη «ΧΤΥΠ0ΥΝ» Πάλι Τη Πoρτα Σε 4 Ζώδια

0
22876
Advertisments

Οι Ερwτικές Πpoβλέψεις Tης Παρασκευής! Παλιά Ερwτικά Πάθη «ΧΤΥΠ0ΥΝ» Πάλι Τη Πoρτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής;

Τι μας ετοιμάζει ο φτερωτός θεός? Tο τρίγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Κρόνο, έρχονται ανατροπές στα αισθηματικά μας. Έντονες και μοιραίες καταστάσεις θα ταράξουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια…

Οι νέες όψεις σου ανοίγουν ευκαιρίες για να ανακαλύψεις το δημιουργικό κομμάτι

του εαυτού σου. Αυτό που σε κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής 31/03/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την μαχητικότητα σας, ενδεχομένως να εμφανιστείτε κάπως ασυμβίβαστοι, σήμερα θα διεκδικήσετε με σταθερότητα και πείσμα.

Το ταίρι σας θα καταφέρετε να το κατευθύνετε, θα βρείτε τρόπο να περάσετε τις δικές σας απόψεις ή επιθυμίες. Η μέρα θα σας ωθήσει σε συναισθηματικές συζητήσεις, έρχονται θερμές εpwτικές εκδηλώσεις. Θα υπάρξει προοπτική επανασύνδεσης, χειριστείτε την υπόθεση με ειλικρίνεια και αμεσότητα!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, συναισθηματική ευαισθησία θα σας φέρει η όψη της ημέρας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε την καρδιά του προσώπου που θα πάρει απόφαση να περάσει σε εξομολογήσεις.

Θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη και εpwτισμό, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς και ανοιχτούς σε διαφόρων ειδών εpwτικές προκλήσεις. Εσείς οι μόνοι δεχτείτε τις φιλικές προτάσεις που θα λάβετε, επάνω σε φιλικό τραπέζι θα υπάρξει ένα γεγονός, που θα μετατραπεί σε ευχάριστη έκπληξη δίνοντας νέες διαστάσεις στην εpwτική σας ζωή! 

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει διορατικούς και επικοινωνιακούς συνομιλητές, θετική κατάληξη θα έχουν οι ερωτικές σας συζητήσεις.

Ευχάριστα μαντάτα θα σας οδηγήσουν σε πράξεις αποφασιστικές, σήμερα για τους χωρισμένους θα υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Η εpwτική σας γοητεία θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο, που θα είναι στην δική σας απόφαση αν θα το αφήσετε να φύγει, ή αν θα το βάλετε ριζικά στη ζωή σας. 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, θα παραγκωνίσετε τα πρέπει και θα αφήσετε τα ερωτικά σας αισθήματα να κατευθύνουν τα γεγονότα.

Ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας θα σας αναζωογονήσει, θα ανεβείτε ψυχολογικά, η χαρά που θα νιώσετε θα γίνει αιτία για να ξεχάσετε παλιές πικρές στιγμές. Απολαύστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, η μέρα σας θα κλείσει με θερμή πρόταση για προσωπικό ραντεβού!

Λέων 

Αγαπητοί μου Λέοντες, οι όψεις της ημέρας θα βγάλουν στην επιφάνεια την αισιόδοξη και τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναλάβετε ρίσκα περνώντας σε νέες ερωτικές αναζητήσεις.

Δεκτικοί θα φανείτε στις προτάσεις που θα σας κάνουν, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας αναστατώσει συναισθηματικά. Σήμερα δεν αποκλείεται να κλείσει η μέρα σας με έναρξη σταθερής ερωτικής σχέσης. Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει κοινωνικούς, ελκυστικούς, ίσως και ελαφρώς ρομαντικούς. Προσιτή και θερμή θα είναι η στάση σας αλλά και η καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα τόσο για εσάς που επιθυμείτε επανασύνδεση όσο και για τους άλλους που αναζητάτε καινούργια γνωριμία.

Ξαφνική εpwτική πρόταση που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες εpwτικές αναστατώσεις που θα σας βγάλουν από τη στασιμότητα, ξεκινάτε νέο εpwτικό κύκλο.

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό και δυνατό ερωτισμό. Η παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου, όχι μόνο θα ανανεώσει το ηθικό σας αλλά θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε παλιά ξεχασμένα εpwτικά αισθήματα,

που θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην εpwτική σας ζωή. Για τους μόνους ένας νέος έρωτας θα χτυπήσει το καμπανάκι του, σας διαβεβαιώνω πως δεν επρόκειτο να είναι περαστικός.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ρεαλιστικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, τα όνειρα και οι επιθυμίες σας θα πατούν γερά στο έδαφος.

Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα πάρετε την απόφαση να προσεγγίσετε με τρόπο ώριμο και σοβαρό, σας διαβεβαιώνω πως η τακτική σας θα είναι αποτελεσματική. Αν στόχος σας είναι το πρώην σας ταίρι, η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση. Η σημερινή μέρα θα βοηθήσει να απελευθερωθείτε συναισθηματικά, θα ενεργοποιηθεί και πάλι η αμοιβαία σας έλξη. 

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, θα έχετε ζωηράδα στις διαθέσεις σας, θα ανοίξετε συναισθηματικές συζητήσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια παλιές ανεκπλήρωτες επιθυμίες δημιουργώντας νέους στόχους.

Αυτή τη φορά θα έχετε τη δύναμη να προσεγγίσετε, σας παροτρύνω να κινηθείτε άμεσα θα σας βγει σε καλό. Περάστε σε διεκδικήσεις, πλησιάστε τα πρόσωπα που επιθυμείτε, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε ποιοι είστε και τι μπορείτε να κάνετε όταν το θέλετε. 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα δε θα σας αφήσει να περιορίσετε την ανάγκη σας για κυριαρχία, σήμερα θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Θα δείξετε πείσμα στις απόψεις σας και στις επιθυμίες σας, με ανυποχώρητη στάση δε θα υποκύψετε σε συμβιβασμούς, προσοχή στην υπερβολή, βάλτε όρια στον εαυτό σας.

Σε θέμα επανασύνδεσης τώρα αναλαμβάνετε τα ηνία, περάστε σε προτάσεις η απάντηση θα είναι θετική. Στρώνει η εpwτική σας ζωή, αποδεσμεύεστε από καταστάσεις που έφερναν στασιμότητα. 

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, εσείς οι ίδιοι θα κινήσετε τα νήματα για βαθιά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, δεν θα φοβηθείτε να κάνετε δηλώσεις ή να δώσετε υποσχέσεις μόνιμης δέσμευσης.

Απελευθερωμένοι και πολύ εκδηλωτικοί θα φανείτε, προσιτή και ερωτική θα είναι η στάση σας. Θερμές εξομολογήσεις που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αλλάξουν τις συνθήκες των μέχρι τώρα επαφών σας, η σχέση σας από φιλική μετατρέπεται σε εpwτική.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα ξυπνήσει μέσα σας τον αχαλίνωτο ρομαντισμό σας, οι διαθέσεις σας θα είναι ειρηνικές, η στάση σας ευαίσθητη και συμπονετική.

Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, δημιουργική θα είναι η επικοινωνία σας με το ερωτικό σας ταίρι. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους θερμές εpwτικές στιγμές έντονου πάθους, σήμερα θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις, που σίγουρα θα πιάσουν τόπο. Για τους χωρισμένους καταφθάνει συμβάν οριστικής επανασύνδεσης….

Advertisments